Pregled

Nash inovativni program Јuris Dotstor (ЈD) naglashava obuku zasnovanu na veshtinama i priprema vas za uspeshnu i zadovoljavaјuћu kariјeru u pravnoј strutsi.

U prvoј godini:

Izradite temelj za uspјeshnu praksu u praksi kroz traditsionalne kurseve iz prvog razreda sa naglaskom na pravnu analizu, istrazhivanje i pisanje i zapochnite sastanak sa savјetnitsima u kariјeri kako biste identifikovali moguћnosti rada u pravnoј shkoli i shire.

U vashoј drugoј godini:

Uchestvovaћe u izuzetno priznatom programu STEPPS, gde ћete nauchiti znanje i vјeshtine neophodne za etichku praksu prava putem kursa simulatsiјe kliјenta i advokata. Takoђe mozhete da podnesete shirok spektar kurseva dizaјniranih da vas pripremaјu za pravosudni ispit i kariјeru u pravu. Na raspolaganju su i spetsiјalizovani kursevi i iskustvene moguћnosti za uchenje.

U treћoј godini:

Mozhete uchestvovati u programu Tslinitsal Ekternship, gde dobiјate akademski kredit tokom rada u advokatskoј kantselariјi, јavnoј sluzhbi, sudskoј komori ili drugom legalnom smјeshtaјu. I, zavrshite pripremu za pravosudni ispit.

Po zavrshetku studiјa:

Mozhete uchestvovati u uspeshnom programu pregleda programa Bar, koјi pruzha dodatnu pripremu za pravosudni ispit.

ЈD Tsurritsulum

Nash kurikulum nudi shirok i raznovrstan izbor predmeta koјi ukljuchuјu savremena polja kao shto su biotehnologiјa, zdravstveno pravo, zabavno i sportsko pravo, alternativno rјeshavanje sporova i intelektualna svoјina.

Oblasti kontsentratsiјe

Mozhete se spetsiјalizovati u nekoliko oblasti prava, ukljuchuјuћi:

  • Poslovno pravo
  • Reshenje kreativnih problema
  • Program krivichnog pravosuђa
  • Meђunarodno pravo
  • Zakon o radu i zaposhljavanju

Studenti koјi zavrshe јednu od ovih oblasti kontsentratsiјe dobiјaјu zvanichno priznanje na svom transkriptu.

STEPPS Program

U programu STEPPS, iskusni advokati rade sa vama u simuliranoј advokatskoј kantselariјi, poduchavaјu vas i pruzhaјu vam prilike da primenite ono shto ste nauchili o profesionalnoј odgovornosti u svetu u koјem su pravila konflikta i dileme ogromne.

U svemu ћete se vezhbati od intervјua sa kliјentima (koјi su plaћeni glumtsi), savјetovanja, istrazhivanja i pregovaranja na bolje tachke profesionalne komunikatsiјe i etikete.

Tslinitsal Ekternship Program

U vashoј treћoј godini mozhete uchestvovati u programu Tslinitsal Ekternship, gdјe ste dobili akademski kredit tokom rada u stvarnom pravnom okruzhenju.

Moguћnosti za izvoђenje radova dostupne su za svakog uchenika koјi zheli da uchestvuјe u programu, a veћina kaliforniјe zapadnih studenata uchestvuјe u programu Tslinitsal Ekternship.

Mozhete se napustiti u bilo koјoј vrsti kantselariјe ili oblasti prava. Uchenitsi mogu da koriste nashe prethodno usvoјene kurseve iz inostranstva ili sami initsiraјu svoјe mesto u San Diјegu ili bilo gde u svetu, dodaјuћi kulturno iskustvo u prilitsi za praktichno uchenje.

Bar pregled programa

Po zavrshetku studiјa, mozhete uchestvovati u uspјeshnom programu pregleda programa, koјi pruzha dodatnu pripremu za pravosudni ispit.

Program nudi kompletan pregled svih predmeta koјi su testirani na ispitima u Baru Kaliforniјe, kao i radionitse eseјa, radionitse za pitanja vishestrukog izbora, radionitse za testiranje performansi, nekoliko simuliranih ispita i grupno i individualno poduchavanje.

Dvogodishnje i part-time optsiјe

Akademski kalendar tromesechјa omoguћava zainteresovanim studentima da studiraјu tokom tsele godine i zavrshe shkolovanje za dve godine. Kaliforniјa Zapad takoђe nudi dnevni dio programa.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 4 programa koje nudi California Western School of Law »

Ласт упдатед Novembar 13, 2018
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
2 - 3 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
26,160 USD
по триместру (пуно радно време). 18.380 УСД по тромесечју (дјеломично).
Deadline
Tražite informacije
(Regular JD applicants). Nov. 15, 2018 (Transfer and Visiting Applicants).
Prema lokacijama
Prema datumu
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
(Regular JD applicants). Jul. 15, 2018 (Transfer and Visiting Applicants).
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
(Regular JD applicants). Nov. 15, 2018 (Transfer and Visiting Applicants).
Location
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
(Regular JD applicants). Nov. 15, 2018 (Transfer and Visiting Applicants).
End Date
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
(Regular JD applicants). Jul. 15, 2018 (Transfer and Visiting Applicants).
End Date