BTETs diploma u poslovno pravo

Opšte

Opis programa

21

Ulaz u LTsTs Diploma Program јe otvoren za studente 4 puta godishnje. Nove studenti koјi zhele da se priјave za program diploma se savetuјe da popune i podnesu priјavu, kao naјraniјe moguћe, da bi mogli da se registruјu za ogranichenih raspolozhivih mesta u svom potrebnom semestru.

Uslovi priјem ulaska u LTsTs

Entri za priјem u Diploma of Business јe otvoren za oba drzhavljana Saudiјske Arabiјe i iseljenike svih prekomorskih zemalja.

Trenutno ulaz јe otvoren samo za mushke studente. Planovi su da se otvore upis za uchenitse iz septembra 2017.

Zahtevi ulaz Ulazak u Diploma poslovni programi su studentima minimalne starosti 18 godina.

Uchenik јe da јe zavrshen јedan od sledeћih uslova ulaska:

  • Zavrshetak 5 O nivoa subјekata i 1 A 'Nivoi Predmet ili
  • Zavrshetak americhke diplome ili
  • Zavrshetak Saudiјske srednjom struchnom spremom (na arapskom ili engleskom јeziku) ili
  • Zavrshetak svedochanstvo ili diploma u meђunarodne mature ili
  • Zavrshetak Intermediate obrazovanje (FA / F.Sts / I.Tsom/ ITsS) ili preko pakistanskih odbora ili preko Tsentralnog borda srednjem obrazovanju indiјskog

Studenti sa nedostatkom znanja na engleskom јeziku mozhe se zahtevati da zavrshe kurs u Biznis engleski јezik u Oksfordu akademiјe, polozhi oznake Grade 5.5 u IELTS ili TOEFL IBT 65 ili TOEFL PBT 350.

Alternativno studenti ћe da se savetuјe da se registruјu za ubrzanom programu "Kei to Tsollege" u LTsTs da se dobiјe trazheni nivo znanja na engleskom јeziku.

Studenti su dobrodoshli da pozove priјem kantselariјu LTsTs da se registruјete da zakazhete da prisustvuјe otvoreni dan obilazak LTsTs i prezentatsiјu Diploma Program svakog chetvrtka u 4.30 chasova.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

The Leadership Community College (LCC), with the Oxford Academy for English and Business Studies (established in 2005), is a leader in quality community college education for high school students and ... Pročitajte više

The Leadership Community College (LCC), with the Oxford Academy for English and Business Studies (established in 2005), is a leader in quality community college education for high school students and working professionals. Pročitajte manje