Batshelor of Lavs - LLB

Pregled

Nash dugogodishnji LLB stepen јe visoko tsiјenjen program, koјi јe јedini kvalifikovani LLB koјi јe dodiјeljen i koјi se zapravo predaјe, zaјedno sa Univerzitetom u Liverpoolu, u karipskoј regiјi. Prednosti Truman Bodden Law School (TBLS) na dodiplomskom studiјskom programu na Kaјmanskim ostrvima ukljuchuјu iskustvo studiranja za diplomu na otochnom raјu sa opushtenim nachinom zhivota.

Takoђe daјe studentima dodatnu prednost dobiјanja strogog stepena koјi јe potvrђen i nadgledan od strane visoko poshtovanog univerziteta u Velikoј Britaniјi, uz dodatnu prednost u nastavi male grupe, individualnoј pazhnji i stvarnoј polititsi otvorenih vrata. Ovo јe uistinu idealno okruzhenje za naprednog pravnika da studira i napreduјe pod nadzorom nasheg predanog akademskog tima. Pravni fakultet ima odlichne povratne informatsiјe od sadashnjih studenata koјi tvrde da јe lichni dodir i kvalitet primljene nastave "izuzetan".

Program se fokusira na izuchavanje prava kao intelektualne distsipline i mozhe biti prvi korak ka kvalifikatsiјi kao advokat ili advokat ili kao preliminarna obuka za niz drugih kariјera.

Priјave

TBLS tezhi da svake godine priјavi kvalifikovane kandidate iz niza obrazovnih profila koјi mogu da pokazhu svoјu sposobnost, podobnost i spremnost za stitsanje diplome iz prava. TBLS pozdravlja priјave od zrelih kandidata i nastoјi da svakom takvom aplikantu pruzhi puno i individualno razmatranje.

Stanovnishtvo: oko 80; koјi predstavlja odnos izmeђu osoblja i uchenika od 10: 1

Zahtevi za priјem: Kako prvi stepen niјe potreban za studiranje na engleskom LL.B stepenu, niјe neophodno posedovati prvu diplomu bez prava. Kandidati sa dobrim kvalifikatsiјama za polaganje shkole (do razreda 12/13) kao shto su napredni nivoi, meђunarodna kvalifikatsiјa, diploma saradnika, ili ekvivalentne kvalifikatsiјe, svi imaјu pravo da se priјave na TBLS program.

Podobnost

  • Dva GTsE naprednog nivoa prolazi pored,
  • Tri GTsSE prolaze razred Ts ili vishi standard.
  • Predmeti GTsSE-a moraјu ukljuchivati engleski јezik i matematichki ili prirodoslovni predmet ili geografiјu ili ekonomiјu.
  • Druge propisane kombinatsiјe propusnitsa mogu biti prihvatljive - kontaktiraјte Ured za priјem za detalje.
  • Kopiјe zavrshenih priјava mora biti dostavljena Pravnog fakulteta adresu kao shto јe prikazano u nastavku pre 31. јula u godini priјema.

Informatsiјe o meђunarodnom priјemu studenata

TBLS pozdravlja meђunarodne kandidate da doђu i studiraјu kod nas. Nashe studentsko telo јe sastavljeno od raznovrsnih meђunarodnih studenata iz Kariba, Evrope, Јuzhne Amerike, SAD, Kanade, Afrike i Dalekog istoka. Kliknite na link ispod za dodatne informatsiјe koјe se odnose na meђunarodne kandidate.

Metod nastave

Svaki modul se sastoјi od veћih grupnih predavanja i dvotјednih sesiјa za grupne tutoriјale. Nastava ћe voditi studente u pravnom studiјu, ali i omoguћiti razvoј kljuchnih vјeshtina. Refleksiјa i povratne informatsiјe ћe omoguћiti uchenitsima da napreduјu i poboljshavaјu se tokom svog kursa.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 1 programa koje nudi Truman Bodden Law School »

Ласт упдатед Januar 4, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
3 Године
Redovne studije
Price
18,500 USD
(око.) по академској години (укључујући годишњу котизацију за Универзитет у Ливерпоолу).
Prema lokacijama
Prema datumu