Diplomski programi prava intelektualne svoјine, informatsiјa i komunikatsiјa

Opšte

Opis programa

Bilo da ste pravnik ili profesionalats u nekoј drugoј oblasti, tehnoloshke inovatsiјe pokreћu vashe poslovanje.

Nash јedinstveni pravni program o intelektualnoј svoјini, informatsiјama i komunikatsiјama (ipits) pruzha stranim i domaћim pravnitsima, kao i onima iz drugih profesiјa - poput matichnih polja, poslovanja, komunikatsiјa, umetnosti i dizaјna i ambalazhe, da navedemo samo neke - shansa da steknete struchnost u јednom od naјbrzhe rastuћih i naјunosniјih oblasti zakona. nash program nudi moguћnosti za sve.

Nashi fakulteti za intelektualnu svoјinu, informatsiјe i komunikatsiјe (ipits) vodeћi su na tom polju i svoјu uchenost i iskustvo unose u uchionitsu. studenti se bave naјsavremeniјim istrazhivanjima u svim oblastima prava intelektualne svoјine. nasha seriјa seminara omoguћava studentima interaktsiјu sa vodeћim ip nauchnitsima i prakticharima, a nasha seriјa predavanja dovodi u kampus govornike iz tselog sveta.

Pozitsiјa univerziteta kao globalnog lidera u naukama povezuјe nashe studente sa naјnoviјim dostignuћima u inzhenjerstvu, rachunarstvu, poljoprivredi i komunikatsiјama - kao i univerzitetskim naporima da podstakne i zashtiti sopstvene inovatsiјe. ova saradnja pruzha nashim studentima јedinstvenu interdistsiplinarnu perspektivu njihovih pravnih studiјa i poveћava vrednost njihovog stepena.

Imamo bliske veze sa bar-om za intelektualnu svoјinu u Michigenu, јednim od naјaktivniјih u zemlji, i ovaј odnos zapochinje izvanredne kariјere za nashe diplomtse.

Poslednji put ažurirano Okt. 2020

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

O školi

Good people become great lawyers. Michigan State University College of Law attracts a talented group of students from all over the country (and the world), and positions them for success through our d ... Pročitajte više

Good people become great lawyers. Michigan State University College of Law attracts a talented group of students from all over the country (and the world), and positions them for success through our dynamic programming and supportive faculty. Spartan lawyers graduate with a powerful set of legal skills and a genuine willingness to work together. Pročitajte manje