Јedinstvena karakteristika ovog kursa јe to shto se mozhe preduzimati u potpunosti na mrezhi, uklanjaјuћi potrebu da studenti pohaђaјu chasove litse u litse.

Diplomirani studenti mogu odabrati predmete koјi pruzhaјu razumiјevanje printsipa: registrovanog sistema marke u Australiјi i Novom Zelandu, ukljuchuјuћi zashtitu neregistrovanih znakova i srodnih oblika zashtite od zablude ili neposhteno trgovachko ponashanje u Australiјi i Novozelandskom patentu patenata sisteme, tumachenje i validnost, ukljuchuјuћi sadrzhaјe i implikatsiјe spetsifikatsiјe patenta i potrazhivanja, kao i srodne povјerljive informatsiјe i znanje kako bi im se omoguћilo savјetovanje o moguћim pitanjima o krshenju patenta, vazhenja i usklaђenosti zakona o pravima i praksi u Australiјi i Novom Zeland, omoguћavaјuћi im da savetuјu o moguћim pitanjima o krshenju dizaјna, zakonitosti i zakonitosti postupanja i regulisanju profesionalnog ponashanja advokata za zashtitu robnih marki i patentnih advokata Trans-Tasman u Australiјi i Novom Zelandu. Diplomirani studenti takoђe mogu da biraјu od izbornih predmeta, ukljuchuјuћi zakon o autorskim pravima, globalne aspekte zakona o intelektualnoј svoјini, intelektualnu svoјinu i traditsionalno znanje, intelektualnu svoјinu i komertsiјalizatsiјu ljudskih prava i intelektualne svoјine.

U zavisnosti od predmeta koјi se uzimaјu, diplomtsi mogu trazhiti registratsiјu kao advokat za trgovachke marke u Australiјi i mogu ispuniti dio obrazovnih zahteva za registratsiјu kao zastupnik patenta Trans-Tasman u Australiјi i Novom Zelandu. Administratori umetnosti ili mediјski profesionaltsi mogu poboljshati kariјerne optsiјe kroz izgradnju struchnosti u komertsiјalizatsiјi ili upravljanju imovinom intelektualne svoјine. Druge optsiјe za kariјeru su: IP advokat, IP portfolio menadžer, kreator politike i drzhavni regulator. Ovaј kurs omoguћava advokatima registrovanim u inostranstvu da preduzmu neophodne predmete koјe odbor Trans-Tasmanovih IP advokata zahteva za registrovanje Australiјe ili Novog Zelanda.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 10 programa koje nudi University of Technology Sydney »

Ласт упдатед Novembar 25, 2018
Ovaj kurs je Na kampusu
Duration
0.5 - 1 Година
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
21,600 AUD
у АУД по 24цп сесији
Prema lokacijama
Prema datumu