Pročitajte zvanični opis

Докторат из правних наука настао је 2007. године како би се подстакла академска расправа и консолидација академске заједнице у Колумбији и Латинској Америци. Основни циљ доктората је јачање способности студената да спроведу ригорозна истраживања, стичу знања из области правних наука и предлажу приступе и иновативна решења за проблеме савременог друштва, локално и глобално. У развоју мисије Pontificia Universidad Javeriana тражимо да истраживања докторских студената генеришу утицај у земљи и региону, доприносећи постизању праведног, одрживог, инклузивног, демократског, солидарног и поштујућег друштва људског достојанства.

Опште информације

Додељена диплома: доктор правних наука.

Модалност: Особно. Докторат захтева пуно радно време.

Предвиђено трајање: Десет (10) семестара. Најмање 3 године и највише 5 година.

Резолуција о квалификованом регистру: Резолуција 22907 од 31. децембра 2014. године, важи до 31. децембра 2021. године.

Котизација: 17,365,000 $ / Семестар *

Врста обуке: Постдипломски студиј

Место где се нуди: Богота ДЦ

* Вредност регистрације одговара трошку за период који је одређен за 2019. годину.

наставни план

Фаза И: Иницијална апроксимација и коначни приступ

30 бодова - 2 академска семестра

Фаза ИИ: Разграничење радне хипотезе

30 бодова - 2 академска семестра

Фаза ИИИ: Писање и презентација докторске дисертације

50 кредита - 2 до 6 академских семестара

Укупан број кредита: 110

Подносилац захтева Профил

Докторат из правних наука је намијењен професионалцима који су заинтересирани за јачање потребних вјештина за обављање високих правних и друштвених истраживања, како би се анализирали проблеми друштва у јавном и приватном сектору. Овај програм има интердисциплинарни приступ, стога је намијењен правницима и стручњацима из других области знања. Кандидат мора имати:

  • Звање за истраживање.
  • Критични, рефлективни и креативни капацитети.
  • Вештине за интеракцију у различитим срединама и прихватање конструктивне критике.
  • Професионални циљеви који су артикулисани програмом.

diplomirani профил

Доктор правних наука има солидну интеграцију као правни и социјални истраживач, што му омогућава да води и развија пројекте за изградњу правног знања узимајући у обзир етичке стандарде и посвећеност друштву. Дипломирани докторант је способан да формулише иновативна решења за критичне проблеме друштва у локалном и глобалном контексту, због вештина стечених за спровођење ригорозног истраживања заснованог на различитим методама и приступима.

Шта раде наши дипломци?

Наши дипломци спремни су да консолидирају академску или професионалну каријеру на универзитетима, истраживачким центрима, јавним или приватним организацијама, невладиним организацијама и међународним агенцијама или институцијама које захтијевају аналитичке и истраживачке вјештине.

Наши диференцијали

Глобални фокус:

Ми тражимо да ученици развију вјештине за истраживање и производњу знања у контексту високо међусобно повезаног и глобализираног свијета.

Персонализована педагогија: нудимо ученицима могућност да истраже своја специфична истраживачка питања и продубе студије најучинковитијих метода за њихово решавање. Наше групе су максимално пет ученика.

Интердисциплинарност Предлажемо интеграцију концепата и методологија из различитих дисциплина како би се постигао сложенији приступ правном феномену.

Висококвалитетни наставници: Факултет правних наука састоји се од професора који изводе доктринарна и догматска истраживања, као и професора који користе алате из других дисциплина и који укључују квалитативне и квантитативне методе истраживања. Тим професора одражава нашу посвећеност изучавању права из различитих приступа.

Заједница Pontificia Universidad Javeriana : 64 одјела и 14 института.

Глобалне мреже Pontificia Universidad Javeriana :

Универзитет припада мрежи од више од 180 универзитета која је повјерена Исусовом друштву, што олакшава склапање споразума о мобилности студената са другим универзитетима широм свијета.

Двоструки споразум са докторатом у области права и глобалног управљања Универзитета у Саламанци.

Jezik održavanja programa:
Spanish (Colombia)
Ласт упдатед March 9, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
Jan. 2020
Duration
3 - 5 Године
Redovne studije
Price
104,190,000 COP
семестер
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu

Jan. 2020

Posgrados en Ciencias Jurídicas - Testimonio Julio Andrés Sampedro, Ph.D.