Pročitajte zvanični opis

Сажетак курса

Забава је велики део живота на глобалном нивоу у многим облицима, као што су музика, филм, медији, спорт и уметност. То је комбинација друштва, популарне културе и трговине, а њихова интеракција са законом ствара узбудљив савремени комерцијални субјект са еклектичним резултатима. То је подручје дубоко погођено технолошким напретком као и пословном адаптацијом. Овај курс комбинује академску анализу и елементе комерцијалне праксе забавног права из међународне перспективе. Разноврсна природа закона о забави омогућит ће вам да слиједите низ релевантних специјализација, а све то подупиру питања уговора и интелектуалне својине.

Овај курс ће одговарати дипломираним правницима или онима који нису правници који имају значајно релевантно искуство. На курсу је било много успјешних међународних дипломаца из цијелог свијета. То ће вам пружити прилику да истражите нове идеје, мисли и академска искуства у окружењу које пружа подршку.

Циљ курса је да развије ваше разумевање о томе како функционишу кључна поља у индустрији забаве, да процене утицај закона на њих и да вам пруже практичне вештине потребне за успех у каријери у забавном и медијском праву.

Структура курса

Следећи модули показују шта ћете проучавати на овом курсу.

Основни модули

 • Интелектуална својина у забавном бизнису
 • Постдипломска дисертација из области забавног права
 • Регулација односа у забавном бизнису

Опциони модули

 • Мерцхандисинг у забавном бизнису
 • Право и медији: садржај и контрола
 • Закон дигиталне забаве и друштвених медија
 • Забавни бизнис: регулација, лиценцирање и догађаји

Услови за упис

Требало би да поседујете степен почасти (виши или нижи степен другог степена, са просеком од 55 процената или више) из права, или степен са профилом вештина који показује способност за правно учење, али ми ћемо сматрати зреле апликанте без стандардне квалификације које имају значајно професионално искуство у релевантној области.

Молимо вас да нас контактирате за неформалну дискусију ако не спадате у стандардну категорију. Овај курс је веома успјешно завршен од стране великог броја дипломаца који нису правници. Ако закон није предмет вашег првог степена, потребно је доставити доказе о модулима заснованим на закону или релевантном искуству.

Ако ваш матерњи језик није енглески, биће вам потребан ИЕЛТС резултат од 6,5 укупно, са 6,0 у свакој компоненти, или еквивалентно.

Каријере

Каријера

Као дипломирани правник за забаву, моћи ћете да развијете каријеру у читавом низу занимања у индустрији забаве. Можда су најпопуларније улоге у спорту, музици и праву медија и комуникација. Предмет даје савремену предност традиционалним правним темама и послодавци га поштују.

Центар за развој каријере

Наш Центар за развој каријере управо је ушао у ужи избор за најбољу универзитетску службу за каријере у Националној додјели додипломских студија о запошљивости за 2017. годину.

Са растућом мрежом од преко 3.000 послодаваца широм света и тимом искусних консултаната за каријере, ми смо ту да вам помогнемо.

У периоду 2015–16, помогли смо преко 1.500 ученика да пронађу запослење у различитим секторима, са 250 послодаваца који су похађали 14 вјештина на кампусу и сајмове каријера.

Као студент Вестминстера, имат ћете приступ нашим услугама тијеком студија и након завршетка студија.

Можемо ти помоћи:

 • пронађите радне положаје везане за ваш курс
 • наћи посао са скраћеним радним временом / одмора, запошљавања и дипломирања, укључујући и добровољно искуство
 • пронаћи међународне могућности за побољшање ваше запошљивости
 • да се ефикасно пласирате послодавцима
 • писати боље животописе и обрасце за пријаву
 • развијати интервју и пословне способности
 • испланирајте каријеру са нашим консултантима за каријере
 • упознајте се са послодавцима и истражите своје каријерне могућности на нашим сајмовима послодаваца, презентацијама у каријери и догађајима умрежавања током цијеле године
Jezik održavanja programa:
енглески језик

Pogledajte još 8 programa koje nudi University of Westminster »

Ласт упдатед February 9, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
sept. 2019
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
14,500 GBP
међународни - УК / ЕУ: 12.000 фунти (накнаде по академској години)
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
sept. 2019
Krajnji rok za prijavu