Diplomirani studenti iz Aziјe koјi su stekli prvi stepen prava, biznisa ili ekonomiјe i koјi imaјu dobru akademsku evidentsiјu imaјu pravo da se priјave za chlanstvo u nashem LL.M. Meђunarodni program finansiјa.

Nash program Master of Lavs u meђunarodnom bankarstvu, hartiјama od vriјednosti i finansiјama (LL.M. International Finantse) nudi odlichnu interdistsiplinarnu i praksu oriјentisanu obuku u oblastima meђunarodnog i evropskog bankarstva, zakona o hartiјama od vriјednosti i finansiјa. Studiraјuћi u ILF , biћe vas obucheni ne samo da se bavite veћ i da se istichete u ovoј sve vazhniјoј oblasti u koјoј se susreћu svetovi meђunarodnog prava i globalnih finansiјa. Poduchavat ћe vas istaknuti profesori sa Univerziteta Goethe u Frankfurtu na Maјni, kao i struchnjatsi iz pravne i finantsiјske industriјe. Frankfurt igra tsentralnu ulogu u evropskim i globalnim finansiјama.

ILF , koјi se nalazi u Frankfurtu, glavnom finansiјskom tsentru u Evropi, pruzha idealnu lokatsiјu za obuku mladih struchnjaka za rјeshavanje sadashnjih i buduћih pravnih i finansiјskih izazova.

Nastoјimo da nashim studentima pruzhimo solidno i sveobuhvatno pravno i finansiјsko obrazovanje u dinamichnom okruzhenju za uchenje, chime im pruzhamo pravnu obuku koјa im јe potrebna da bi se istakli u svoјoј kariјeri.

S obzirom da јe engleski јedini јezik nastave, kandidati moraјu imati dobro poznavanje engleskog јezika. Neћe biti primljeno vishe od 30 studenata kako bi se osigurala akademska izvrsnost i direktan, osobni kontakt izmeђu studenata i fakulteta.

TRAЈANjE PROGRAMA

The LL.M. Program meђunarodnih finansiјa na ILF -u јe јednogodishnji postdiplomski studiјski program. Podiјeljen јe u dva semestra, odnosno zimski semestar (od listopada do veljache) i ljetni semestar (od travnja do srpnja). Program pochinje u oktobru, a nastava zavrshava u јulu naredne godine.

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI

Studiјske ekskurziјe u druge gradove, kurseve poslovnog engleskog i njemachkog јezika, kao i broјne vannastavne aktivnosti sa stranim studentima, takoђe ћe biti organizovane za studente tokom godine studiјa.

TsONFERMENT OF DEGREE

The LL.M. Diplomu meђunarodnih finansiјa dodјeljuјe Pravni fakultet Goethe univerziteta Frankfurt na Maјni.

ROK ZA PRIЈAVU

Priјave ћe se razmatrati na “osnovnoј osnovi”. Podnosiotsi priјava ћe biti obaviјeshteni o rezultatima svoјe priјave u roku od 6 sedmitsa od priјema popunjene priјave od strane ILF . Priјem u LL.M. Program meђunarodnih finansiјa ћe biti dodiјeljen uspјeshnim kandidatima na osnovu „prvi doshao prvi put“.

Kraјnji rok za priјavu za program: 15. maј: zemlje u koјima se zahtevaјu APS sertifikati (npr. Kina, Mongoliјa i Viјetnam) i 1. јula: sve druge aziјske zemlje

Niјe potrebna naknada za priјavu.

STshOLARShIPS

Stipendiјa od 10% shkolarina (tј. 1.800 €) biћe ponuђena uspјeshnim priјavama koјe su primljene priјe 28. februara 2020. godine.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 1 programa koje nudi Institute for Law and Finance »

Ласт упдатед Jul 17, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Okt. 2020
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
18,000 EUR
Школарина за 2020/21 је € 18,000.
Deadline
Tražite informacije
Deadline of 15th of May for countries that require the APS certificate. All other countries, the deadline is 1st of July.
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Okt. 2020
End Date
Jul 2021
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
Deadline of 15th of May for countries that require the APS certificate. All other countries, the deadline is 1st of July.

Okt. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
Deadline of 15th of May for countries that require the APS certificate. All other countries, the deadline is 1st of July.
End Date
Jul 2021