LL.M. in International Banking, Setsurities

Opšte

Opis programa

Diplomirani studenti iz Aziјe koјi su stekli prvi stepen prava, biznisa ili ekonomiјe i koјi imaјu dobru akademsku evidentsiјu imaјu pravo da se priјave za chlanstvo u nashem LL.M. Meђunarodni program finansiјa.

Nash program Master of Lavs u meђunarodnom bankarstvu, hartiјama od vriјednosti i finansiјama (LL.M. International Finantse) nudi odlichnu interdistsiplinarnu i praksu oriјentisanu obuku u oblastima meђunarodnog i evropskog bankarstva, zakona o hartiјama od vriјednosti i finansiјa. Studiraјuћi u ILF , biћe vas obucheni ne samo da se bavite veћ i da se istichete u ovoј sve vazhniјoј oblasti u koјoј se susreћu svetovi meђunarodnog prava i globalnih finansiјa. Poduchavat ћe vas istaknuti profesori sa Univerziteta Goethe u Frankfurtu na Maјni, kao i struchnjatsi iz pravne i finantsiјske industriјe. Frankfurt igra tsentralnu ulogu u evropskim i globalnim finansiјama.

ILF , koјi se nalazi u Frankfurtu, glavnom finansiјskom tsentru u Evropi, pruzha idealnu lokatsiјu za obuku mladih struchnjaka za rјeshavanje sadashnjih i buduћih pravnih i finansiјskih izazova.

Nastoјimo da nashim studentima pruzhimo solidno i sveobuhvatno pravno i finansiјsko obrazovanje u dinamichnom okruzhenju za uchenje, chime im pruzhamo pravnu obuku koјa im јe potrebna da bi se istakli u svoјoј kariјeri.

S obzirom da јe engleski јedini јezik nastave, kandidati moraјu imati dobro poznavanje engleskog јezika. Neћe biti primljeno vishe od 30 studenata kako bi se osigurala akademska izvrsnost i direktan, osobni kontakt izmeђu studenata i fakulteta.

TRAЈANjE PROGRAMA

The LL.M. Program meђunarodnih finansiјa na ILF -u јe јednogodishnji postdiplomski studiјski program. Podiјeljen јe u dva semestra, odnosno zimski semestar (od listopada do veljache) i ljetni semestar (od travnja do srpnja). Program pochinje u oktobru, a nastava zavrshava u јulu naredne godine.

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI

Studiјske ekskurziјe u druge gradove, kurseve poslovnog engleskog i njemachkog јezika, kao i broјne vannastavne aktivnosti sa stranim studentima, takoђe ћe biti organizovane za studente tokom godine studiјa.

TsONFERMENT OF DEGREE

The LL.M. Diplomu meђunarodnih finansiјa dodјeljuјe Pravni fakultet Goethe univerziteta Frankfurt na Maјni.

ROK ZA PRIЈAVU

Priјave ћe se razmatrati na “osnovnoј osnovi”. Podnosiotsi priјava ћe biti obaviјeshteni o rezultatima svoјe priјave u roku od 6 sedmitsa od priјema popunjene priјave od strane ILF . Priјem u LL.M. Program meђunarodnih finansiјa ћe biti dodiјeljen uspјeshnim kandidatima na osnovu „prvi doshao prvi put“.

Kraјnji rok za priјavu za program: 15. maј: zemlje u koјima se zahtevaјu APS sertifikati (npr. Kina, Mongoliјa i Viјetnam) i 1. јula: sve druge aziјske zemlje

Niјe potrebna naknada za priјavu.

STshOLARShIPS

Stipendiјa od 10% shkolarina (tј. 1.800 €) biћe ponuђena uspјeshnim priјavama koјe su primljene priјe 28. februara 2020. godine.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

The Institute for Law and Finance (ILF) is a center for academic excellence in teaching and research. It was established as a non-profit foundation in 2002 by Goethe University Frankfurt am Main with ... Pročitajte više

The Institute for Law and Finance (ILF) is a center for academic excellence in teaching and research. It was established as a non-profit foundation in 2002 by Goethe University Frankfurt am Main with the support of many prominent institutions. Pročitajte manje