LL.M. u Zakonu o izbјeglitsama i imigratsiјi

Opšte

Opis programa

LL.M. u Zakonu o izbјeglitsama i imigratsiјi

Zhivi i uchi u Brooklinu, meђunarodnom tsentru kulture i inovatsiјa. Brooklyn Law School se nalazi na samo nekoliko minuta od Vall Street-a, epitsentra meђunarodnih finansiјa i Silitson Allei-a, chvorishta za tehnoloshke start-upove. Uronite u realno okruzhenje za uchenje u koјem LL.M. studenti rastu i profesionalno i lichno.

U vremenu sve veћe globalizatsiјe i zabrinutosti oko pitanja natsionalne bezbednosti, izbeglichkog i imigratsiјskog zakona nikad niјe bilo vishe vazhno. Nash fakultet za izbeglichko i imigratsiono pravo ukljuchuјe nauchnike, kreatore politike i praktichare koјi su dali znachaјan doprinos tom polju, ukljuchuјuћi u oblastima prava azila, izbeglichkog prava i meђunarodnog prava o ljudskim pravima. Ovi struchnjatsi predaјu i vezhbaјu u okruzhenju Nev Iorka, sredishta imigratsione prakse i doma dva imigratsiona suda, dve kantselariјe za azil i јednog od naјprometniјih imigratsiјskih dvorana saveznog Okruzhnog suda u zemlji.119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. studenti Brooklyn Law School u Brooklyn Law School imaјu moguћnost da svoјe techaјeve usmјere na opshte americhko pravo, poslovno pravo, pravo intelektualne svoјine ili pravo o izbјeglitsama i imigratsiјu. The LL.M. nastavni plan i program pruzha pravnitsima obuchenim u inostranstvu znanje potrebno za savladavanje pravnog diskursa u SAD i za unapreђenje njihovih veshtina za praksu u njihovim matichnim zemljama. Nash LL.M. program dalje ispunjava uslove za polaganje pravosudnog ispita u Nev Iorku. Kao litsentsirani advokat u vishe јurisdiktsiјa, biћete globalni advokat 21. veka.

Sa nashim inovativnim LL.M. program podrzhan vishe od јednog veka izvrsnosti, mi ispunjavamo zahteve novog sveta prava.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

O školi

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Pročitajte manje