LL.M. u Zakonu o izbјeglitsama i imigratsiјi

Zhivi i uchi u Brooklinu, meђunarodnom tsentru kulture i inovatsiјa. Brooklyn Law School se nalazi na samo nekoliko minuta od Vall Street-a, epitsentra meђunarodnih finansiјa i Silitson Allei-a, chvorishta za tehnoloshke start-upove. Uronite u realno okruzhenje za uchenje u koјem LL.M. studenti rastu i profesionalno i lichno.

U vremenu sve veћe globalizatsiјe i zabrinutosti oko pitanja natsionalne bezbednosti, izbeglichkog i imigratsiјskog zakona nikad niјe bilo vishe vazhno. Nash fakultet za izbeglichko i imigratsiono pravo ukljuchuјe nauchnike, kreatore politike i praktichare koјi su dali znachaјan doprinos tom polju, ukljuchuјuћi u oblastima prava azila, izbeglichkog prava i meђunarodnog prava o ljudskim pravima. Ovi struchnjatsi predaјu i vezhbaјu u okruzhenju Nev Iorka, sredishta imigratsione prakse i doma dva imigratsiona suda, dve kantselariјe za azil i јednog od naјprometniјih imigratsiјskih dvorana saveznog Okruzhnog suda u zemlji.119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. studenti Brooklyn Law School u Brooklyn Law School imaјu moguћnost da svoјe techaјeve usmјere na opshte americhko pravo, poslovno pravo, pravo intelektualne svoјine ili pravo o izbјeglitsama i imigratsiјu. The LL.M. nastavni plan i program pruzha pravnitsima obuchenim u inostranstvu znanje potrebno za savladavanje pravnog diskursa u SAD i za unapreђenje njihovih veshtina za praksu u njihovim matichnim zemljama. Nash LL.M. program dalje ispunjava uslove za polaganje pravosudnog ispita u Nev Iorku. Kao litsentsirani advokat u vishe јurisdiktsiјa, biћete globalni advokat 21. veka.

Sa nashim inovativnim LL.M. program podrzhan vishe od јednog veka izvrsnosti, mi ispunjavamo zahteve novog sveta prava.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 4 programa koje nudi Brooklyn Law School »

Ласт упдатед Jul 30, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Avg. 2020
Duration
1 - 2 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
1,993 USD
по кредитном сату
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Avg. 2020
End Date
Maj 2021
Krajnji rok za prijavu

Avg. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date
Maj 2021

Your LL.M. at Brooklyn

Welcome