Pročitajte zvanični opis

ЛЛ.М. у међународном праву и људским правима

Програм ЛЛ.М у области људских права и међународног права нуди богат и напредан курс студија у областима који представљају важан део дугогодишњег угледа ХУЛ-а о академској изврсности, у којем је ХУЛ средиште међународне активности.

Програм нуди студентима богат избор специјализованих курсева у главним областима међународног права - међународним организацијама, рјешавању сукоба, ратним законима, имиграционом закону, међународном кривичном законодавству итд. - иу кључним областима закона о људским правима - укључујући мултикултурализам, људска права и борба против тероризма и транзициона правда.

Испоручује снажан факултет, састављен од врхунских академика и практичара, укључујући и досадашња и садашња правна савјетника међународних организација, чланове међународних стручних тијела, владине и адвокате НВО-а, као што су УН и ИЦРЦ, и водећи академици из Израела и иностранства (укључујући Проф. Малцолм Схав - аутор водећег светског уџбеника у међународном праву).

Програм се налази у Јерусалиму, граду са богатом историјом мира и сукоба - програм нуди јединствено искуство за академике, адвокате и запослене у владиним и невладиним секторима.

Пријем

Захтеви за пријем

ЛЛ.М. програми на енглеском су отворени за дипломце правних факултета који имају ЛЛ.Б или ЈД степен који добро знају енглески. Кандидати се бирају на основу разреда правних школа, препорука и претходног академског рада. За комплетну листу уписних правила молимо вас да погледате нашу веб страницу.

Кандидати који раније нису студирали у образовној институцији где је језик наставе енглески језик морају доставити званичне ТОЕФЛ резултате или ИЕЛТС. Минимални ТОЕФЛ резултат је 600 на тесту на папиру, 250 на рачунарском тесту или 89 на интернетском тесту. Минимални ИЕЛТС резултат је 7.

Курс студија

ЛЛ.М. Програми се састоје од 32 кредита за два узастопна семестра, укључујући четири основне курсеве, радионицу, семинаре, изборне курсеве и позадинске курсеве. Поред тога, студенти могу одлучити да поднесу ЛЛ.М. теза.

Школарина

Школарина је 16.000 долара. Ово укључује ваннаставне активности и здравствено осигурање. Смештај у дому је додатни трошак.

Стипендије и стипендије су доступне квалификованим студентима. Молимо контактирајте гђицу Схание Рабиновитз, координатора програма за више информација.

Додатне стипендије:

  • МАСА - За више информација погледајте нашу веб страницу.
  • Ротхберг Интернатионал Сцхоол - Међународни програми, одржани у сарадњи са Ротхберг Интернатионал Сцхоол, нуде различите стипендије квалификованим кандидатима. За више информација погледајте нашу веб страницу.
Jezik održavanja programa:
енглески језик
The Hebrew University of Jerusalem
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
okt. 2019
Duration
2 Семестра
Redovne studije
Price
16,000 USD
Deadline
Tražite informacije
We also accept late applications until August 15th.
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
okt. 2019
End Date
Jun 28, 2019
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
We also accept late applications until August 15th.

okt. 2019

Location
Krajnji rok za prijavu
Tražite informacije
We also accept late applications until August 15th.
End Date
Jun 28, 2019