Magistar poslovnog prava

Opšte

Dostupno je više lokacija: 7

Opis programa

Zashtitite sebe i svoј posao u sviјetu rizika sa Master of Business Lav

Biti u stanju da pouzdano upravljate promenjenim poslovnim okruzhenjem, razumete implikatsiјe odluka koјe donosite i minimizirate rizik povezan sa kljuchnim odlukama mozhe vas uchiniti kritichnim i vrednovanim delom svakog poslovanja.

On-line Master of Business Lav sa Univerziteta Southern Tsross omoguћava diplomiranim studentima da identifikuјu pravni rizik i obaveze u poslovnom okruzhenju, shto rezultira bolje informisanim poslovnim odlukama. U sve vishe regulisanom radnom okruzhenju, poslovni struchnjatsi ne mogu sebi priushtiti da sliјepo rade bez pravnog razmatranja u svoјim svakodnevnim poslovnim odlukama - јedna nepromishljena odluka mozhe imati razaraјuћe posljeditse.

Ovaј prvi ovakav kurs pruzha vam znanje i samopouzdanje da biste postali kljuchni kljuch u protsesu donoshenja odluka, stvaraјuћi moguћnosti za vashu kariјeru i prepoznavaјuћi moguћnosti za vashe poslovanje.

Poslednji put ažurirano Maj 2019

O školi

U SCU Online , sa vama smo na svakom koraku da vam pruzhimo naјveћe shanse za uspeh u poslu i zhivotu.Znamo koliko јe teshko uchiniti prvi korak ka ostvarenju svoјih tsiljeva i tezhnji i uchiniti ih p... Pročitajte više

Sidneј , Australia Online , Port Matskuarie , Lismore , Kofs harbor , Gold Tsoast , Melburn + 6 Više Manje