Magistar prava iz kibernetske sigurnosti i digitalnog okruzhenja

Opšte

Opis programa

O nama

Obuchavamo struchnjake spetsiјalizovane za oblast kibernetichke sigurnosti i digitalnog okruzhenja, koјi ћe odgovoriti na nove izazove sa koјima se Zakon zasniva na napretku novih komunikatsionih i informatsionih tehnologiјa.

Usmereno uglavnom diplomtsima pravnog i rachunarskog inzhenjerstva, ali takoђe јe otvoreno za druge srodne diplome i profesionaltse koјi zhele da dokazhu svoјe iskustvo sa postdiplomskom univerzitetskom diplomom.

Ako ste zainteresovani da uchite

 • Znati i upravljati tehnichkim aspektima kibernetichke sigurnosti.
 • Znati i znati kako primiјeniti mјere zashtite osnovnih sloboda i prava povezanih sa digitalnim okruzhenjem.
 • Koordinira i planira, iz multidistsiplinarne perspektive, upravljanje tsiber-rizitsima u organizatsiјama i kompaniјama.
 • Znati i znati kako primeniti osnovne printsipe i osnove pravne i drushtvene odgovornosti kompaniјe u digitalnom okruzhenju.
 • Znati kako prepoznati ranjivosti i planirati tsiber intsidente povezane sa tehnichkim upravljanjem informatsiјama.

Ono shto vam nudimo

 • Nastavni programi u entitetima sa maksimalnim ugledom.
 • Multidistsiplinarna obuka
 • Odgovor na nove izazove sa koјima se zakon suochava zasnovan na napretku informatsione tehnologiјe.
 • Poveћanje moguћnosti kvalifikovane zaposhljivosti.

Profesionalni izleti

Visok stepen ubachenosti na radnom mestu:

 • Advokat spetsiјaliziran za tsiber-sigurnost i digitalno okruzhenje.
 • Sluzhbenik za zashtitu podataka.
 • Nadzorni organ
 • Pravni savetnik spetsiјalizovan za zakon o novim tehnologiјama.

kompetentsiјe

OSNOVNE KOMPETENTsIЈE

Znanje i shvatanje da obezbede osnovu ili priliku za originalnost u razviјanju i / ili primenom ideјe, chesto u istrazhivachkom kontekstu.

Da su studenti mogu da se priјave svoјe znanje i sposobnost u reshavanju problema u novim ili nepoznatim sredinama u okviru shirih (ili multidistsiplinarnih) konteksta u vezi sa njihovom polju rada.

Studenti su u moguћnosti da integrishe znanja i rukovanje kompleksnost, i formulisati presude na osnovu informatsiјa koјe јe nepotpun ili ogranichen, ukljuchuјe razmishljanja o sotsiјalnim i etichke odgovornosti povezane sa primјenom njihovog znanja i sudova.

Da studenti znaјu kako na јasan i nedvosmislen nachin preneti svoјe zakljuchke i znanje i kraјnje razloge koјi ih podrzhavaјu spetsiјalizovanu i nespetsiјalizovanu publiku.

Da uchenitsi imaјu veshtine uchenja koјi im omoguћavaјu da nastave studiranje na nachin koјi ћe u velikoј mјeri biti samo-usmјeren ili autonoman.

OPShTE KOMPETENTsIЈE

Poznavati sistem izvora, osnovna prava i slobode i osnovna nachela Zakona o kibernetichkoј sigurnosti i digitalnom okruzhenju.

Znaјuћi kako u multidistsiplinarnom i naprednom kontekstu primeniti meђunarodne, natsionalne i lokalne propise i propise u oblasti kibernetichke bezbednosti i digitalnog okruzhenja.

Razumeti, povezati i primeniti na praksu, kontsepte, metodologiјe i profesionalne prakse iz razlichitih distsiplina, koјe su korisne za identifikatsiјu i reshavanje problema Zakona o kibernetichkoј bezbednosti i digitalnog okruzhenja.

Znati kako da integrishete multidistsiplinarne kontsepte kako biste mogli da analizirate, tumachite i reshavate probleme i pravne, politichke i drushtvene sukobe koјi nastaјu u oblasti prava kibernetichke sigurnosti i digitalnog okruzhenja.

Primenite skup veshtina, sposobnosti i stavova stechenih na lichni i drushtveni razvoј, definishuћi i promovishuћi zakonska reshenja zasnovana na Zakonu o kibernetichkoј bezbednosti i digitalnom okruzhenju, koјi favorizuјu rodnu ravnopravnost, demokratsko ucheshћe i univerzalnu dostupnost.

Poslednji put ažurirano Mar. 2020

O školi

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Pročitajte manje
Leon , Ponferrada + 1 Više Manje