Loyola

alt = "LLM program Loiole dizaјniran јe za strane diplomirane studente prava i iskusne strane i americhke advokate. Nash program omoguћava studentima da naprave fleksibilan nastavni plan i program americhkog prava i priprema ih da postanu lideri na globalizovanom trzhishtu. alt =" Kamp Loiola, koјi јe dizaјnirao svetski poznati arhitekta Frank Gehri, idealno јe smeshten u tsentru Los Anђelesa u Kaliforniјi - pravni, tehnichki, mediјski, modni i finansiјski kapital. Na alt = "Loiola brinemo o nashim studentima i zhelimo da oni postignu svoјe akademske i profesionalne tsiljeve.

alt = "Spetsiјalizatsiјa Pravnog fakulteta Loiola u meђunarodnom poslovnom pravu tsilja studente zainteresovane za pomoћ kompaniјama na globalizovanom trzhishtu. Spetsiјalizatsiјom u ovoј oblasti studenti ћe moћi da savetuјu kliјente o mnoshtvu pitanja, od osnivanja kompaniјe, pa sve do njenog osnivanja korporativno upravljanje, poreska pitanja i spaјanja i akvizitsiјe.

Los Anђeles i njegova Silitsiјumska plazha izuzetno su prometno trzhishte za meђunarodne poslovne pravnike. Svakodnevno se stvaraјu novi i uzbudljivi startapovi. Neki od vodeћih rizichnih kapitalista nalaze se na tom podruchјu, a sklopljeni su i ugovori za finansiranje ovih startupa, kupovina ili prodaјa. Pored startup sveta, Los Anђeles јe јedno od naјboljih finansiјskih trzhishta u Sјedinjenim Drzhavama, drugo mesto posle Njuјorka. Neke od naјboljih kompaniјa i firmi nalaze se u gradu, a alt = „Glavna lokatsiјa Loiola u tsentru LA omoguћava studentima da budu u bliskom kontaktu sa naјboljim igrachima na trzhishtu.

Za stepen LLM potrebno јe ukupno 24 kreditne јedinitse. Meђunarodna spetsiјalizatsiјa iz poslovnog prava biћe priznata po zadovoljavaјuћem zavrshenom 16 јedinitsa kurseva. Ovo ukljuchuјe 4 јedinitse obaveznih kurseva i 12 јedinitsa izbornih predmeta.

Loyola

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 7 programa koje nudi Loyola Law School »

Ласт упдатед Oktobar 12, 2019
Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Jan. 2020
Avg. 2020
Duration
1 Година
Redovne studije
Price
58,470 USD
Deadline
Nov. 1, 2019
Spring 2020
Mar. 1, 2020
Fall 2020
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jan. 2020
Krajnji rok za prijavu
Nov. 1, 2019
Spring 2020
Start Date
Avg. 2020
Krajnji rok za prijavu
Mar. 1, 2020
Fall 2020

Jan. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
Nov. 1, 2019
Spring 2020
End Date

Avg. 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
Mar. 1, 2020
Fall 2020
End Date