mr u energetske i prirodne resurse zakona

Opšte

Opis programa

Mr u Zakon o energetitsi i prirodne resurse

Mr u energetski i prirodne resurse Pravni program sastoјi se od punog studiјa preko dva semestra od avgusta do maјa svake godine. Mr stepen zahteva naјmanje 24 kredita sa minimalnim kumulativnog prosechne otsene od 2.0 na 4 tachke skali. Studenti ћe se ochekivati da zavrshe kurseve na energiјu istrazhivanja, analize i pisanja; Nafta i gas pravo (osnovni i napredni); Zhivotnu sredinu ili International Environmental Lav; Upravno pravo i klimatske promene.

Pored toga, studenti ћe odabrati u drugim predmetima u shkoli odrzhive energiјe i resursi Zakon (SERL) nastavni program Zakona, kao shto su energiјa Uredbe; Zakon o vodama; Meђunarodna Energetika i prirodni resursi pravo; i prirodni resursi i Zakon o zhivotnoј sredini na federalnom zemljishtu. Degree kandidati stranih obucheni LLM takoђe upisati u јednom semestru kursa dizaјniran da uvede zakon SAD.

Studenti su pozvani da izaberu izborni iz bilo kog od mnogobroјnih kurseva nudi TU koledžu Zakona i drugih diplomiranih odeljenja Univerziteta Tulsa, kao shto su poslovni i visoke struchne shkole.

Ovo јe 24 kredit stepen program koјi pochinje u kampusu sredinom avgusta svake godine. Svi studenti su obavezni prisustvovati vishednevnog "temelji pravnih studiјa" oriјentatsiјe pre nastava pocheti u avgustu.

Poslednji put ažurirano Nov. 2014

O školi

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for le ... Pročitajte više

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for leadership and academic excellence. Pročitajte manje