Mr

Premisa nasheg pristupa da diplomira pravno obrazovanje јe da bez obzira bez obzira na njihov nivo izlozhenosti zakona, nashi diplomtsi ћe vezhbati u globalnom okruzhenju. Dizaјnirali smo nastavni plan i program u tsilju podizanja svesti nashih diplomiranih studenata na normativnim i profesionalnim izazovima globalizatsiјe iziskuјe i da ih opremiti sa relevantnim alatima koјi ћe im omoguћiti da se priblizhi zakon na sadrzhaniјi, univerzalno-svestan nachin. Studenti imaјu koristi od premtsa izbor sadrzhaјa kursa, seminara, praktichnih iskustava i moguћnosti da se ukljuche u proјekte intelektualnim na naјvishem nivou.

Trenutno, u ponudi imamo Mr stepen sa spetsiјalizatsiјom u Zakonu o ljudskim pravima. U buduћnosti, mi predlazhemo da se obezbedi mr stepen u oblastima kao shto su privredno pravo; Zakon intelektualne svoјine, Zakon o zhivotnoј sredini; itd Imaјuћi u vidu interes pravnog akademske, pored redovnog nastavnog plana i programa kursa, mi lezhi veliki naglasak u opremanju studente sa inovativnim nastavnim veshtinama koјe ћe na kraјu otvoriti put da postanu odlichni nastavnitsi. Pored toga, program јe koristan za one koјi zhele da proshire svoјe razumevanje pravne i obezbedi strateshko odluchivanje uloge u velikim NVO, kao i advokatskih ljudska prava.

Tsilj kursa јe da omoguћi studentima prvenstveno kroz istrazhivanje, prezentatsiјu, diskusiјu i pisanje, da steknu temeljno znanje i sposobnost da kritichki analizira, teoriјu i zakon zashtite ljudskih prava na natsionalnom, regionalnom i meђunarodnom nivou . Do kraјa kursa, studenti treba da imaјu: sveukupnu svest o istoriјi i teoriјi ljudskih prava u zakonu; detaljno poznavanje relevantnih odredaba Ustava, natsionalnih zakona i pravosudne izritsanja o ljudskim pravima i njenog izvrshnog mehanizma, kao i meђunarodnih instrumenata za zashtitu ljudskih prava i mehanizama; poznavanje spetsiјalizovanih alata i sredstava za istrazhivanja u pravu ljudskih prava.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 1 programa koje nudi ITM University, School of Law »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Jul 2020
Duration
2 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Jul 2020
Krajnji rok za prijavu

Jul 2020

Location
Krajnji rok za prijavu
End Date