Mr

Opšte

Opis programa

Mr

Premisa nasheg pristupa da diplomira pravno obrazovanje јe da bez obzira bez obzira na njihov nivo izlozhenosti zakona, nashi diplomtsi ћe vezhbati u globalnom okruzhenju. Dizaјnirali smo nastavni plan i program u tsilju podizanja svesti nashih diplomiranih studenata na normativnim i profesionalnim izazovima globalizatsiјe iziskuјe i da ih opremiti sa relevantnim alatima koјi ћe im omoguћiti da se priblizhi zakon na sadrzhaniјi, univerzalno-svestan nachin. Studenti imaјu koristi od premtsa izbor sadrzhaјa kursa, seminara, praktichnih iskustava i moguћnosti da se ukljuche u proјekte intelektualnim na naјvishem nivou.

Trenutno, u ponudi imamo Mr stepen sa spetsiјalizatsiјom u Zakonu o ljudskim pravima. U buduћnosti, mi predlazhemo da se obezbedi mr stepen u oblastima kao shto su privredno pravo; Zakon intelektualne svoјine, Zakon o zhivotnoј sredini; itd Imaјuћi u vidu interes pravnog akademske, pored redovnog nastavnog plana i programa kursa, mi lezhi veliki naglasak u opremanju studente sa inovativnim nastavnim veshtinama koјe ћe na kraјu otvoriti put da postanu odlichni nastavnitsi. Pored toga, program јe koristan za one koјi zhele da proshire svoјe razumevanje pravne i obezbedi strateshko odluchivanje uloge u velikim NVO, kao i advokatskih ljudska prava.

Tsilj kursa јe da omoguћi studentima prvenstveno kroz istrazhivanje, prezentatsiјu, diskusiјu i pisanje, da steknu temeljno znanje i sposobnost da kritichki analizira, teoriјu i zakon zashtite ljudskih prava na natsionalnom, regionalnom i meђunarodnom nivou . Do kraјa kursa, studenti treba da imaјu: sveukupnu svest o istoriјi i teoriјi ljudskih prava u zakonu; detaljno poznavanje relevantnih odredaba Ustava, natsionalnih zakona i pravosudne izritsanja o ljudskim pravima i njenog izvrshnog mehanizma, kao i meђunarodnih instrumenata za zashtitu ljudskih prava i mehanizama; poznavanje spetsiјalizovanih alata i sredstava za istrazhivanja u pravu ljudskih prava.

Poslednji put ažurirano Jun 2014

O školi

The ITM Law School is a next generation Law School established with the object of providing world class legal education, which aims at preparing legal professionals who will play decisive leadership r ... Pročitajte više

The ITM Law School is a next generation Law School established with the object of providing world class legal education, which aims at preparing legal professionals who will play decisive leadership roles, not only as advocates practicing in courts, but also as academics, legislators, judges, policy makers, public officials, civil society activists Pročitajte manje