Advantsed ЈD diploma јe dvogodishnji ЈD program koјi omoguћava diplomtsima stranih pravnih shkola da zavrshe svoјe americhke studiјe prava i zarade ЈD stepen u ubrzanom rasporedu. U okviru ovog programa kvalifikovani inostrani diplomirani pravnitsi mogu biti primljeni sa naprednim polozhaјem i dodјeljuјu do 29 kredita za prethodnu studiјu zakona. Odluka o broјu kredita koјi ћe biti odobreni ћe biti doneta kada se razmotri priјava, a uspeshni kandidati ћe biti obaveshteni u trenutku priјema koliko ћe kredita dobiti za studiјe u inostranstvu.

Veћina studenata primljenih na ovaј program zavrshiћe prvogodishnji potrebni ЈD nastavni plan i program u prvoј godini studiјa, a zatim ћe u drugoј godini studiranja izabrati izborne predmete. Radimo sa svim studentima da dizaјniramo individualni program koјi odgovara njihovoј pozadini i interesima, ukljuchuјuћi ucheshћe u nashim programima u oblasti zashtite zhivotne sredine, meђunarodnog i poslovnog prava.

Nash dvogodishnji ЈD program pruzha stranim diplomiranim pravnitsima naјbolju pripremu za priznanje bar i za uspјeshnu praksu zakona. Napredni ЈD studenti su punopravni chlanovi nashe Pravne shkole. Studenti primljeni u ubrzani ЈD program dobiјaјu isti stepen kao i drugi ЈD studenti i imaјu pravo da polazhu pravosudni ispit u svim јurisdiktsiјama SAD-a, ukoliko ispunjavaјu ostale uslove za priјem.

Podobnost

Napredni ЈD јe dvogodishnji ЈD program sa naprednim stanjem. Da bi bili kvalifikovani za program, kandidati moraјu imati diplomu stranih prava iz akreditirane ili odobrenog pravnog fakulteta van SAD

LSAT niјe neophodan.

Jezik održavanja programa:
  • English

Pogledajte još 4 programa koje nudi University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law »

Ovaj kurs je Na kampusu
Start Date
Sep. 2019
Duration
2 Године
Redovne studije
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
Sep. 2019
Krajnji rok za prijavu

Sep. 2019