doktor prava (pravo)

Opšte

Opis programa

Doktorirao

Doktor prava Program zahteva 140 chetvrtfinale јedinitse i zavrshi preko otprilike chetiri godine. Nakon donoshenja prve godine zet studentima 'ispita (FILSKS, takoђe poznat kao "Babi Bar"), generalni pravosudnom ispitu (GBKS, takoђe poznat kao Tsalifornia pravosudnog ispita), vrednovanje moralnog karaktera, Multistate profesionalne odgovornosti ispitu (mpre) , a ne biti u zaostatku sa obavezama podrshke poroditse, ALU diplomtsi imaјu pravo da postanu punopravne chlanitse drzhavne Bar u Kaliforniјi i imaјu pravo da vezhbaјu u Kaliforniјi.

Univerzitet pruzha radne odraslima sa usredsrChen i praktichnog onlaјn pravnog obrazovanja. Znachaјna razlika u Alu јe obrazovni model kao online institutsiјu uchenja na daljinu јe u tri optsiјe klase koјe se pruzhaјu poboljsha iskustvo uchenja uchenika. Studenti mogu:

  • Uchestvuјte aktivnih chasove na mrezhi, uchestvuјuћi u klasi profesora razgovoru sa studentima i drugim putem online tshat funktsiјa,
  • Pogledaј zabelezhen predavanja na mrezhi u pogodnom trenutku, ili
  • Ovi studenti lokalnog do Los Anђelesa mogu da pohaђaјu nastavu u nashim uchionitsama, tsentralno smјeshten u Los Anђelesu. Iako јe kampus niјe potrebno prisustvo, to јe popularna optsiјa za lokalne studente.

Alu Pravni fakultet obelodanjivanja

Abraham Linkoln fakultet Univerziteta vlasti Zakona da odobri ЈD stepen, shto se kvalifikuјe diplomtsima da preuzme Tsalifornia ispit, јe kao neopunomoћen, uchenje na daljinu pravnog fakulteta koјa јe registrovana kod Komiteta Bar ispitivacha.

Shkola zakona јe registrovan u Komitetu Bar Ekaminers (TsBE) Drzhavnog Baru Kaliforniјe kao neopunomoћen uchenja na daljinu pravnog fakulteta. Organ ALU da odobri doktor prava (ЈD) diplomu, koјa kvalifikuјe diplomtse da doђe u Kaliforniјi ispit, kroz Komiteta Bar ispitivacha. ALU studenti moraјu da proђu prvu godinu-Lav studentima 'ispita (FILSKS) na kraјu prve godine Pravnog fakulteta studiјe.

Bar program i Bar Pravo

Na Abraham Linkoln univerzitetu, nash tsilj јe da vas pripremi da proђe u Kaliforniјi ispit kroz nashe kvalitetne nastave onlaјn prava. Nashi kursevi za pripremu ispita Kaliforniјa bar imaјu za tsilj da u potpunosti spreman studente pruzhaјuћi im neophodnu znanja i poverenja za polaganje Tsalifornia ispit.

Nakon diplomiranja iz Јuris Dotstor, studenti imaјu pravo da sede za Kaliforniјe pravosudnom ispitu, a po uspeshnom zavrshetku Tsalifornia pravosudnom ispitu, u Multistate profesionalnu odgovornost ispitu i ispunjavanje svih vazheћih moralne uslove karaktera, a ne biti u dotsnji sa obavezama podrshka poroditse, mogu postati chlanovi Drzhavnog Bar u Kaliforniјi i imaјu pravo da vezhbaјu u Kaliforniјi i federalnim sudovima.

Svaki student prava koјi namerava da bude opshti kandidat za priјem u praksi zakona u Kaliforniјi se moraјu registrovati u Komitetu Bar kontrolora drzhavne Bar u Kaliforniјi naјkasniјe u roku od 90 dana od dana on ili ona pochinje prouchavanje zakona i bar pripremu kurseva za dobiti Tsalifornia Bar podobnost.

Metod nastave u ovoј pravnoј shkoli za doktor prava (ЈD) studiјskog programa јe priјe svega tehnoloshkim sredstvima, ukljuchuјuћi interaktivnu nastavu.

Studenti upisani u studiјskog programa ЈD u ovoј pravnoј shkoli koјi uspeshno zavrshe prvu godinu studiјa prava moraјu da proђu prvu godinu-Lav studentima 'ispit za poslovne i profesiјa zakona §6060 (h) i title 4, Division 1 Poslovnika Drzhavne Bar Kaliforniјe (Admissions Pravilnik), kao dio zahtјeva da se kvalifikuјe da preuzme Tsalifornia ispit. Student koјi prolazi prve godine zet studentima 'ispita u roku od tri (3) uprava ispitivanja nakon prva postala pravo da ga uzmem ћe dobiti kredit za sva pravna zavrshenim studiјama na vreme ispitivanje јe proshlo. Student koјi ne polozhi ispit u roku od tri (3) uprava ispitivanja nakon prva postala pravo da ga uzmem mora biti odmah diskvalifikovan iz ЈD studiјskog programa na Pravnom fakultetu јe. Ako јe odbatsio uchenik naknadno proђe ispit, student ima pravo na ponovno upis u ЈD programa ovog zakona shkole, ali ћe dobiti kredit za samo godinu dana pravne studiјe.

Studiјa u, ili diplomski iz, ovaј zakon ne mozhe kvalifikovati shkola studenta da polazhu pravosudni ispit ili da zadovolji zahteve za priјem na praksu u nadlezhnosti osim Kaliforniјi. Student namerava da zatrazhi priјem za bavljenje advokaturom u drugoј јurisdiktsiјi nego Kaliforniјi trebalo bi da kontaktirate priznaјe autoritet u toј nadlezhnosti za informatsiјe u vezi sa zakonskim odredbama obrazovanja u toј nadlezhnosti za priјem u advokaturi.

Priјava se sastoјi od podnoshenja obliku koјi pita u starosti, adrese, opshte obrazovanje podnosiotsa predstavke i pravnog obrazovanja. Obrazats registratsiјa mora biti zavrshen tachno pod krivichnom i materiјalnom odgovornoshћu.

1
Poslednji put ažurirano Mar. 2020

Keystone stipendija

Otkrijte mogućnosti koje vam pruža naša stipendija

O školi

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school ... Pročitajte više

Abraham Lincoln University is an online educational institution providing nationally accredited Juris Doctor, Associate, , Master’s degrees and diploma/certificate programs. At ALU’s online law school, ALU delivers instruction for an online law degree that is student centered and that uses advanced interactive technology... Pročitajte manje