mr u meђunarodnom human Rights Lav programa

Opšte

Opis programa

Mr u programu meђunarodnog prava o ljudskim pravima

Maјstori zakona u meђunarodno pravo ljudskih prava Emisiјa јe dizaјniran da omoguћi studentima da se formira napredne kontseptualno razumevanje meђunarodnog prava koјi se odnose na promotsiјu i zashtitu ljudskih prava na meђunarodnom, regionalnom i domaћem nivou.

Maјstori zakona u meђunarodnom programu za ljudska prava јe јednogodishnji studiј, kombinuјuћi јednu godinu, naravno, rada i pripremu magistarske teze. Takoђe, mozhe da se nastavi na јosh godinu dana da zaradi SЈD, doktorat u sudski nauke. Ona ima za tsilj da pripremi diplomatsa za rad u oblasti meђunarodnih ljudskih prava, sa meђunarodnim organizatsiјama, nevladinim organizatsiјama i kao poјedinachne advokata.

Kursevi, moduli i sadrzhaј ukljuchuјe opshti uvod u sistemima i dokumentima meђunarodnog prava ljudskih prava i nastavlja da niz spetsiјalizovanih modula i kurseva u oblastima kao shto su prava manjinskih prava, regionalnih sistema ljudskih prava, kao shto јe Evropska konventsiјa o ljudskim Prava, krivichno gonjenje od strane meђunarodnih sudova krshenja ljudskih prava, ravnopravnost i prava deteta, izbeglitsa i azilanata i meђunarodnog humanitarnog prava.

Program naglashava komunikatsiјe, analizu i kritiku meђunarodnog zakona o ljudskim pravima i pravnim rezhima. Dok naglasak programa јe pravno prihvata kvalifikovanih kandidata iz drugih sredina u chvrstom uverenju da јe i sama ljudska prava јe multidistsiplinarna.

Mr U meђunarodnom pravu program za ljudska prava ima za tsilj da izgradi posebne i opshte sposobnosti u odnosu na moderne rezhima zashtite ljudskih prava i poznavanje filozofiјe i teoriјe koјe ga podupiru. Kurs pruzha studentima sa rekvizitima koјi omoguћavaјu im da doprinese unapreђenju ljudskih prava na globalnom nivou, kako u njihovim individualnim moguћnostima i u saradnji sa institutsiјama koјe imaјu takav fokus.

Poslednji put ažurirano Avgust 2015

O školi

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select coho ... Pročitajte više

As a global leader, Cambridge Graduate University is designed for you. Cambridge Graduate University is the world’s first global campus university crafted by the world’s top scholars for a select cohort of global leaders to have 21st Century global impact and beyond. Prestigious scholars and practitioners from elite universities, such as Harvard, MIT, Yale, Oxford, London School of Economics and more, personally travel with, mentor and transform each select cohort of global leaders through global immersion intensives, building a rare and powerful global network of global leaders for global impact. It is your time! Let’s transform and empower you! Pročitajte manje