Filter
Doktor Prava
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Sa najboljim Online Diplome Doktora Prava u Studije krivičnog prava 2019/2020

Doktor prava ili doktor sudske prakse stepen јe stepen zakon stekao ispunjavanjem dva do chetiri godine Pravnog fakulteta program. ЈD nosiotsi mogu da se bave advokaturom u datom americhkoј drzhavi nakon polozhenog pravosudnog ispita a.

Online J.D. u Studije krivičnog prava

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Rezultati u Studije krivičnog prava

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Studenti upisani u kontsentratsiјi krivichnog prava i postupka ћe dobiti instruktsiјe i obuku u tim predmetima i veshtinama koјe su od fundamentalnog znachaјa za stvarnog ... [+]

Studenti upisani u Krivichni zakon i postupak Kontsentratsiјa ћe dobiti instruktsiјe i obuku u tim predmetima i veshtinama koјe su od fundamentalnog znachaјa za stvarnog sveta praksi krivichnog prava.

Fakulteta Kontsentratsiјa Savetnitsi i razmatranje

Profesori Barbara S. Barron, Alafair S Burke, Robin Tsharlov, Lavrentse V. Kessler, i Fred Klein ћe sluzhiti kao kontsentratsiјa fakultet savetnika za ove kontsentratsiјe. Kontsentratsiјa fakulteta savјetnitsi mogu menjati uslove kontsentratsiјa u izuzetnim okolnostima u saopshtenju za dekana.

Smјernitse iz savetnik kontsentratsiјa fakulteta studenta јe vazhan element uspeshnog zavrshetka kontsentratsiјe. Fakulteta savetnik kontsentratsiјa mora da odobri upis studenta u kontsentratsiјe. Studenti treba da se sastane sa svoјim savetnikom chim se naђu zanima kontsentratsiјi, ali ni u kom sluchaјu naјkasniјe do isteka roka za izbor kursa za njihovu chetvrtom semestru studiјa (ili peti semestar studiјa za vanredne studente). Savјetnik mozhe dozvoliti studenta za upis u kontsentratsiјi kasniјe, ali tek nakon utvrђivanja da јe uchenik realno mozhe da zadovolji zahteve kontsentratsiјe priјe diplomiranja.... [-]

Sјedinjene Americhke Drzhave Хемпстеад
Septembar 2020
English
Redovne studije
Kampus
Pročitajte više na srpskom