51 Doktor prava Programi u Сједињене Америчке Државе for 2024

Doktor prava Programi u Сједињене Америчке Државе for 2024Filter
    • Washington, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Ponuđen u opcijama sa punim radnim vremenom i sa skraćenim radnim vremenom, JD program na American University Vashington College of Lav daje vam dobro zaokruženo pravno obrazovanje koje balansira teoriju sa praksom. Različite metode nastave - sokratska metoda, integrisani nastavni plan i program, simulacije i iskustveno učenje - pomažu vam da vas opremite znanjem, veštinama i vrednostima koje zahtevaju advokati u svetu koji se stalno menja.

    • Chicago, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    3 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Национални лидер у правном образовању, Цхицаго-Кент нуди студентима ЈД широк избор изазовних курсева и семинара, како теоретских тако и практичних, усмјерених на побољшање њиховог образовања и академског искуства.

    • Hempstead, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    Na kampusu

    Engleski

    У свету суочава повећана еколошке и економске изазове, енергија и закон о животној средини су снимљене на обновљеном значаја. Студенти уписани у Закону енергетика и заштита животне концентрација (концентрација) из ће добити инструкције и обуку у областима основних пракси енергије и Закона о животној средини и на специјализованим курсевима у вези са њиховим индивидуализираних циљевима каријере.

    • Andover, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 godine

    Na kampusu

    Докторирао није само стручне спреме у праву. Добијање ЈД степен је Фондација која ће отворити свет могућности у свету права, бизниса, и безброј других професија.

    • Orange, Сједињене Америчке Државе

    Na kampusu

    Нуди у сарадњи са АБА акредитоване Чепмен Правном факултету Универзитета, пуно радно време заједничка ЈД / МБА програма је једини такав програм у Оранге Цоунти, Цалифорниа, који омогућава студентима да зараде

    • Royalton, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Blended, Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Добивање доктора права на Правном факултету у Вермонту указује на посвећеност и посвећеност, не само правној професији, већ и остваривању утицаја кроз закон. Док се припремате за општу праксу у свих 50 држава, развијаћете знање и стећи вештине потребне за вођство у области права животне средине, кривичног права, решавања спорова, закона о енергији, међународног и упоредног права, коришћења земљишта или права о водним ресурсима.

    • New Orleans, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    6 semestra

    Na kampusu

    Engleski

    То је мост између оних који су посвећени правди и заједница којима су потребни. Између групе снажних, посвећених мушкараца и жена и стручњака који их могу обликовати у адвокате. Између света који је спреман за промене и оних који ће га променити. Без обзира да ли наши студенти користе своје дипломе права да створе нове компаније или приступе јавним бенефицијама за клијенте са ниским примањима, Loyola University New Orleans College of Law припрема студенте да се баве адвокатуром са изврсношћу било где у свету.

    • Fort Lauderdale, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    6 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Јединствени Јурис Доцтор Дуал Адмиссион програм Универзитета Нова Соутхеастерн ће резервисати ваше место на Схепард Броад Цоллеге оф Лав док завршите диплому. Ако већ знате да желите да се бавите правном каријером, двоструки пријем може уклонити стрес када се питате где ћете зарадити ЈД—знаћете да вас чека место на високо рангираном Правном факултету НСУ.

    • Pleasant Hill, Сједињене Америчке Државе

    Наш програм Јурис Доцтор наглашава практичну примену теорије, припремајући студенте да успешно положе правосудни испит ЦА и уђу у правну професију као високо квалификовани, етични и страствени правни стручњаци.

    • Santa Rosa, Сједињене Америчке Државе

    На Empire College у Калифорнији, наш докторски програм Јурис омогућава студентима да се поуздано носе са захтевима и одговорностима правне каријере у данашњој области права која се стално развија.

    • Washington, Сједињене Америчке Државе

    Na kampusu

    Engleski

    • State College, Сједињене Америчке Државе

    Na kampusu

    Engleski

    ЈД програм на Пенн Стате Лав-у је трогодишњи, шестосеместрални студиј који се нуди на Универзитетском парку у Пенсилванији. Потребан је наставни план прве године и одређени курсеви вишег нивоа; сви остали предмети су изборни.

    • Grand Rapids, MI, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije

    Na kampusu

    Сеидман Цоллеге оф Бусинесс и Мицхиган Стате Университи, Цоллеге оф Лав нуде двоструку ЈД / МБА

    • Orlando, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    90 sati

    Na kampusu

    Engleski

    Универзитет Барри комбинује традиционалне и иновативне наставне методе како би пружио динамичан, професионални програм. ЈД курикулум осмишљен је да развије аналитичке способности ученика, вештине комуникације и разумевање кодекса професионалне одговорности и етике који су од кључне важности за адвокатску праксу.

    • Raleigh, Сједињене Америчке Државе

    Na kampusu

    Engleski

    Историјски снажан програм заступања Цампбелл Лав-а побрао је бројне награде последњих година, укључујући шест националних наслова само у 2019. години. Од 2012. године, адвокати Цампбелл Лав стекли су једно међународно првенство, 10 државних првенстава, пет државних вицешампиона, девет националних полуфиналиста, девет регионалних првенстава и најмање 20 националних појединачних награда за најбољег адвоката. Часопис преЛав још једном је у свом издању за пролеће 2019. године уврстио Цампбелл Лав међу своје најбоље правне школе за пробно заступање.