Keystone logo

1 Doktorske studije Programi u Politika 2024

Filteri

Filteri

  • Doktorske studije
  • Studije prava
  • Politika
Polja studija
  • Studije prava (1)
    • Nazad na glavnu kategoriju
    Lokacije
    Pronađite više lokacija
    Tip stepena
    Trajanje
    Studija tempo
    Jezik
    Jezik
    Format studije

      Doktorske studije Programi u Politika

      Доктор Филозофски степена, или др, је напредни постдипломски степен постиже само мали проценат ученика. Научници желе да зараде за докторат мора да заврши најмање три године независног истраживања потпомогнут од стране академског супервизора. Докторску је највиши академски степен могуће постићи.

      Шта је доктор политике? Већина људи у потрази за зараде докторат из политике не толико да уђу у каријери у академском или владе; неки су жељу да се придруже истраживачких организација. Након постизања овај степен, ви ћете примили ригорозне обуку у спровођењу истраживања политика аналитички и како створити и спроводити политику. Такође ћете бити добро опремљен да учи друге у овим областима. ПхД у политици може да вам омогући прилику да учествују у вођењу националне политике својој области.

      Због релативно малог броја особа са докторатом из политике, постизање овај степен не само да ће командовати поштовање других који раде у својој области, али и повећати потенцијал за зараду. Она такође има додатни бонус за побољшање вашу способност да доноси одлуке.

      Ако цена је одлучујући фактор у којој тражите да добије докторат, добра вест је да је школарина за ову врсту степена могу да варирају од једне школе у ​​другу. Локација има велику фактор у ценама, као што то чини углед школе.

      Успешно завршеног докторирао у политици значи да можете прећи на неку каријеру наставе на бројним престижним универзитетима. Ту су и многе опције каријеру као аналитичар или на позицијама у вези политике за банке, корпорације, владиних организација, па чак и у приватном сектору.

      Од ПхД програми могу бити ригорозни и захтеван, уверите се да пронађе школу и програм који најбоље одговара вашим потребама.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.