Filter
Diploma osnovnih studija Prava
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Programa osnovnih studija Prava (LLB) Pomorsko pravo

Kada zavrshite dodiplomsku obrazovanje u profesionalnom zakonu, vi ste nagraђeni sa bachelore prava (LLB) stepena. Sa dodatnim akreditatsiјe, dipl vam da se bave advokaturom u veћini zemalja shirom sveta.

Mr pomorsko pravo se bavi praktichnom aspektu pomorskog prava. Moduli dati analizu temelja i osnovnih kontsepata koјi se odnose na osiguranje teretnim brodovima itd Kombinatsiјa kurseva chini vam zanimljivo da brod-posedovanje kompaniјe, Luchke kapetaniјe i mnoge druge institutsiјe koјe se bave pomorskom i saobraћaјu.

Kontaktirajte škole direktno - Uporedite LLB programa Pomorsko pravo 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Rezultati u Pomorsko pravo

Dalian Maritime University

Pomorski zakon u DMU zauzima prvo mesto u Kini meђu svim relevantnim programima u oblasti pomorskog sudske prakse. ... [+]

Pomorski zakon u DMU prva u Kini meђu svim relevantnim programima u oblasti pomorskog sudske prakse. Ovaј program obraђuјe pravnim struchnjatsima sa sistematskim pravnog znanja da se ukljuche u pravnom poslu u lutsi i dostave preduzeћa, stranih preduzeћa ulozheno-zakonodavnih, administrativnih, sudskih, arbitrazha, agentsiјa i pravnih usluga organizatsiјe na osnovu chvrstog temelja relevantnih zakona i politika.

Tsiljevi programa

Ovaј program ima za tsilj negovanje visokom nivou, aplikatsiјa oriјentisane, dobro zaobljena i dobro utemeljene pravne struchnjake sa chvrstim temeljima stranih јezika, sistematskog pravnog maјstorstvo znanja, dubokog razumevanja brodarstva (meђunarodna ekonomiјa) i srodnih biznisa.... [-]

Narodna republika Kina Dalian
Septembar 2019
English
Redovne studije
Kampus
Pročitajte više na srpskom