Filter
Master Prava
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Diploma Mastera Prava u Administrativno pravo

Они који су заинтересовани да наставе своје школовање закон би требало да размислите зарађују у ЛЛМ, или мастера права. Ово међународно признат степен фокусира на много различитих области, а управно право је добро за оне који желе да сазнају више о прописима и правилима.

Шта је Магистар управног права? Овај програм се фокусира на специјализованом простору закона који се бави државним прописима, преседани, и правила агенција на локалном, државном и савезном нивоу. Док једни програм нуди различите курсеве, примери класа укључују агенција организацију, административни поступак, право да примете и слух, теорију административних радњи, проглашење и одређивање административних прописа, стоји, судско преиспитивање, извршење и о општем управном поступку.

Мајстор закона даје дипломцима ногу горе у односу на конкуренцију на радном месту, и то им помаже да зарадите већи приход.Количина информација које дипломирани са мр у управном закона има је огроман и комплексан да често зарађују више од чак кривично адвоката. За оне који су већ раде у овој области, мр може довести до повишицу плате или промоцију.

Постоје управног права програми понуђени на универзитетима широм света. Износ новца је потребно да зараде ЛЛМ зависи од различитих фактора, као што су школе локације, трајања програма, и потребама ученика. Препоручује се да контактирате школу директно да сазнају трошкове.

Административни адвокати имају богатство каријере на располагању. Они могу да раде у различитим објектима, која обухвата неколико филијала и нивое владиних и невладиних организација. Дипломци са њиховом мр могу писати агенција прописе, коментаре и анализе о предложеним правилима, и брани, суде, или процесуира случајеве који укључују и кршење прописа.

Сада је савршено време да пронађе Магистар управном програму Правног. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Rezultati u Administrativno pravo

Grupo Tiradentes

Један од најупечатљивијих карактеристика закона Социјалдемократске државе је примат Устава. Као резултат тога, теорија настанка учи да је такозвани уставни блок се формир ... [+]

диференцијала Цоурсе

Један од најупечатљивијих карактеристика закона Социјалдемократске државе је примат Устава. Као резултат тога, теорија настанка учи да је такозвани уставни блок се формира по правилима основних права и гаранција и државне организације и овлашћења, које се називају као материјално уставним захтевима. У овом сценарију, гране Уставног закона и управног права су неспорне централном у реализацији уставних принципа и ставити их правила која произилазе. Зато је неопходно да правни актери да разумеју теорију и праксу који подржавају правосудне и административне одлуке у бразилској држави. Убачен у овој стварности, специјализација курс у уставно и управно право на Универзитетски центар Тирадентес (ЈЕДИНИЦА-АЛ) у партнерству са Правног факултета Супериор (ЕСА - ОАБ / Ал) предлаже мултидисциплинарни дипломирао, теоријска и практична, чији је циљ ажурирање и формирање професионалне могућности да поступа у областима различитим областима права, посебно у јавном закону. Ово је иновативни пројекат као што покрива питања и праксе својствене различитим правним професијама. Зато је било неопходно да се партнерство Универзитет центар Тирадентес (ЈЕДИНИЦА АЛ) и Виши Сцхоол оф Лав (ЕСА- ОАБ / Ал) у циљу олакшавања ову специјализацију. Приступ се користи у току наставља да размотре професионалне потребе правника и нових изазова у обуци диплому правног факултета.... [-]

Бразил Aracaju
March 2019
Redovne studije
374 време
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom