LAWSTUDIES.COM

Najbolji LLM programi in Tirana Albaniјa 2019

Mr ili magistar zakona predstavlja uvod u novim oblastima od interesa za njih, kao i priliku da se dodatno spetsiјalizuјu u njihovim trenutnim oblastima prakse i obichno јe ogranichena na chast onima koјi su postigli status u svoјim prethodnim pravnih studiјa.

Oni koјi imaјu struchnu spremu u zakonu mogu nastaviti napredni akademski stepen u maјstora zakona, koјi јe skraћen kao LLM. Pohaђao kurs, morate imati prvog stepena u pravu, kao i veliko iskustvo sa terena. Nudi se u nizu zemalja shirom sveta.

Visoko obrazovanje na albanskom јeziku nudi 13 јavnih univerziteta. Naјskoriјi јe Univerzitet u Drachu, koјi јe otvoren u septembru 2006. Univerzitet za sport u Tirani (Universiteti i Sporteve i Tiranes) raniјe Akademiјa fizichke obuke i sporta, od 2010. Univerzitet umetnosti nekada davno Likovnoј akademiјi (Akademia e Arteve) od 2011. Pored toga, postoјi 46 privatnih univerziteta i fakulteta koјe posluјu u Albaniјi. Svi univerziteti imaјu nekoliko fakulteta. Takozvani "ne-univerzitetski shkole " im vishe obrazovne programe za dve godine.

Turisti obichno nalaze Tirani zanimljiv i sharmantan grad, sa zhivahnom noћnom zhivotu. Engleski rapidno dobiјa pare kao drugi јezik u Tirani sa mladima, ali mnogi stariјi stanovnitsi govore i italiјanski.

Tražite Studije Prava in Tirana u Albaniji 2019

Rezultati Filter

maјstor u meђunarodnom i privrednom pravu (llm)

University of New York - Tirana (UNYT)
Kampus Redovne studije Fleksibilno vreme 14 - 30 meseci Septembar 2019 Albaniјa Tirana +1 više

Ovaј program јe usredsreђen na zakon i pravni okvir koјi regulishe meђunarodnu zaјednitsu, kao i na vazhna pravna pitanja koјa se tichu globalnih trzhishta.