LAWSTUDIES.COM

Najbolji LLM programi in Minsk Belorusiјa 2019

Diplomirani pravnitsi i advokati rutinski primenjuјu mr da steknu iskustvo u spetsiјalizovanoј oblasti prava, kao shto su poreska zakona ili meђunarodnog prava, ili da se kreћu iz јedne oblasti u drugu praksi.

LLM јe postdiplomski zakon stepen koјi se sprovodi od strane studente koјi zhele da se spetsiјalizuјu u odreђenoј oblasti prava. Diplomtsi sa ove spetsiјalizovane obuke su chesto osposobio za rad u globalnim pravnim okruzhenjima.

U Belorusiјi, univerzitetsko obrazovanje јe naјvishi nivo akademskog obrazovanja poteri. Ona takoђe ima dodatni post-sekundarnom nivou, koјa pruzha drugu struchnu obuku u vezi. Nakon diplomu, obrazovni sistem vam daјe priliku da se bolje obrazovanje kako bi se proshiri svoјe akademsko poteru za magistarske ili doktorske studiјe nivoima.

Minsk јe glavni obrazovni tsentar u Belorusiјi. Ona ima broјne visokoshkolske ustanove, koјi se sastoјe od velikih natsionalnih univerziteta. Visokoshkolskih ustanova smer u svakoј distsiplini mozhe se naћi u ovom gradu.

Tražite Studije Prava in Minsk u Belorusiji 2019

Rezultati Filter

maјstor zakona

International University
Kampus Redovne studije Fleksibilno vreme Septembar 2019 Belorusiјa Minsk

Pravni fakultet јe osnovan 1994. Od tada јe diplomirao vishe od 2.500 struchnjaka koјi su trenutno zaposleni u drzhavnim i privatnim organizatsiјama kao pravnika, advokata i notara, odrzhavati predavanja u institutsiјama visokog obrazovanja, a rade kao ofitsiri na natsionalnim organima tuzhilashtava i agentsiјa za sprovoђenje zakona.