22 Fleksibilno vreme LLM Programi u Interdisciplinarno pravo 2024

Fleksibilno vreme LLM Programi u Interdisciplinarno pravo 2024Filter
    • Boston, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    12 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Општи програм магистра права је за студенте који су већ стекли диплому правног права и желе да побољшају своје правне вештине фокусирајући се на одређену област или нову правну област.

    • Dallas, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    36 meseci

    Na kampusu

    Engleski

    Генерал ЛЛ.М. програм нуди дипломираним правницима могућност да прошире своје искуство у одређеним специјализованим областима права уписом на напредне курсеве и семинаре и ангажовањем у специјализованим истраживањима. Већина студената који траже овај степен концентришу се у областима као што су корпоративно и привредно право, међународно право, право интелектуалне својине, правна пракса и поступак, закон о природним ресурсима или имовинско право.

    • Online

    Fleksibilno vreme

    94 nedelja

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Наш курс ЛЛМ правне праксе (СКЕ1&2) је дизајниран за дипломце који желе да се квалификују као адвокати користећи нови СКЕ пут за праксу и такође добију мастер награду. Фокусирамо се на вештине које послодавци траже како бисте могли да унапредите своје академско знање док се припремате за реалност живота у правној пракси, зато ћете добити четири недеље гарантованог квалификационог радног искуства (КВЕ) у оквиру наших клиника за правне савете. Овај курс ће осигурати да сте у потпуности спремни за своју каријеру адвоката, као и успех на СКЕ испитима.

    • London, Уједињено Краљевство
    • Birmingham, Уједињено Краљевство
    • + 4 more

    Fleksibilno vreme

    24 meseci

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Naši LLMs iz našeg novog magistra u pravu paket programa su dizajnirani za pravo i ne-prava diplomcima koji žele da istraže praktičnu primenu određenog, specijalista oblasti zakona. Učite licem u lice ili na mreži. Sa Master of Lav (General) možete uživati maksimalnu fleksibilnost u izboru modula i disertacije temu. Kurs je namerno dizajniran da bude inovativan, prilagodljiv program za diplomce prava i ne-prava da prilagode svoje studije tako da odgovaraju njihovim željenim oblastima od interesa.

    • Johannesburg, Јужноафричка Република

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Сврха ове квалификације је омогућити студенту да кроз истраживачку обуку покаже способност да на напредном нивоу овлада тренутним стањем специјализованог знања о одређеној теми у одређеној грани закона и пружи солидну обуку у истраживачким методологијама.

    • London, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Наш ЛЛМ (Мастер оф Лав) програм даје студентима прилику да студирају на нашој живахној Правној школи са јединственим фокусом на правне системе и правне изазове глобалног Југа уопште, а посебно Азије, Африке и Блиског Истока. Структура ЛЛМ-а омогућава студентима да креирају сопствени студијски програм, бирајући између широког спектра модула, укључујући оне из упоредног права, међународног права, права и развоја, привредног и трговинског права, људских права, закона о животној средини, исламског права и упркос резолуцији. Поред тога, студенти могу да похађају модуле изван Правног факултета, отварајући SOAS -ов низ водећих опција у свету у језицима, културама, уметности, хуманистичким наукама, политици, економији и финансијама и шире. Студенти завршавају ЛЛМ израдом дисертације, развијајући проширени истраживачки пројекат на тему коју су изабрали. ЛЛМ се може узимати са пуним радним временом током једне године или са непуним радним временом током две, три или четири године.

    • Online United Kingdom

    Fleksibilno vreme

    24 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Master of Laws (General) Online je dizajniran za diplomce prava i nepravnike koji žele fleksibilnost u izboru modula i teme disertacije tokom studiranja. Dizajn programa znači da možete birati module na osnovu kriterijuma koji su vam najvažniji. Bez obzira da li imate na umu određeni cilj u karijeri ili studirate za čisto uživanje, magistarski (opšti) onlajn program vam omogućava maksimalnu kontrolu nad vašim stepenom.

  • Redovne studije, Fleksibilno vreme

    12 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Naš paket magistarskih kurseva prava (LLM) su postdiplomske diplome namenjene diplomcima prava i ne-pravnicima koji žele da istraže praktičnu primenu određene, specijalističke oblasti prava. Naš program se fokusira na pravnu praksu, a ne samo na teoriju. Pored opšteg uvoda u program, postoji dvonedeljni uvod koji pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Naš fleksibilno strukturirani kurs izvode kvalifikovani pravnici i akademici fokusirani na istraživanje i podučavanje, donoseći svoju stručnost i iskustvo u učionicu kako bi vam pružili uvid iz stvarnog sveta koji vam može pomoći da se pripremite za praktičnu primenu zakona.

  • Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Na kampusu

    Engleski

    Генерални студије мр Програм предвиђа адвокате и дипломирани правници флексибилност да студирају широк спектар правних субјеката или се фокусира на поједине правне области. Степен кандидати дизајн своје курс студија на основу њихових потреба и циљева.

  • Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Na kampusu

    Engleski

    Програм правне студије Амерички треба да апелује на дипломираних правника страним који су охрабривали да добију правну обуку у америчком закону и пракси у циљу ефикасније такмичи са америчким адвокатским фирмама које послују у иностранству.

  • Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Na kampusu

    Engleski

    Тоуро је мр Програм за дипломиране правнике страних је трећи најстарији такав програм у градском подручју Њујорка, након оне Колумбији и Нев Иорк Университи. То је 27-кредитни програм дизајниран да пружи уземљење у САД јуриспруденце, лав, и поступак.

  • Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Na kampusu

    Engleski

    Мр програм је погодан за дипломиране правнике и правних стручњака који су заинтересовани за истраживања и писања и који имају времена, као и способност да предузме веома широк правна истраживања на напредном академском нивоу. Због природе захтевног истраживачког компоненте, улаз у програм је ограничен на подносиоцима са одличним академским запис у ЛЛБ. Међутим, постоје алтернативни правци за кандидате који су у стању да покажу своју подобност за програм уласка.

  • Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Гаин престижну Университи оф Лондон ЛЛМ као учење на даљину Мр (магистар закона) је међународно призната постдипломских правног факултета, упоредиво са МБА у бизниса и менаџмента. Вредна и за правна и не-правних стручњака Вредна квалификација за оба правна и не-правних стручњака, Универзитет у Лондону међународне програме мр, студирао као учење на даљину, нуди ширину и флексибилност, што вам омогућава да прилагодите правник-мастер у складу са вашим личних и професионалних интереса, без нужно специјализацију у област права.

    • New York, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Na kampusu

    Engleski

    Живи и учи у Брооклину, међународном центру културе и иновација. Brooklyn Law School се налази на само неколико минута од Валл Стреет-а, епицентра међународних финансија и Силицон Аллеи-а, чворишта за технолошке старт-упове. Уроните у реално окружење за учење у којем ЛЛ.М. студенти расту и професионално и лично.

  • Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Na kampusu

    Engleski

    Било да желите да се придружите фирму или избаци сами као једини практичар, нашег заједничког ЈД / ЛЛМ степен сарадње и одаберите студијских програма нуде специјализована обука и побољшане прометљивост послодавци тражити у данашњим најтраженијих после тренинга областима.