Filter
Master Prava
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Diploma Mastera Prava u Islamsko pravo

ЛЛМ програм или магистар закона често узимају студенти који већ имају барем један степен права. Овај програм омогућава студенту да се концентрише на одређену област правног истраживања, као што је заједничко или кривично право, и обично је једаногодишњи програм за редовног студента.

Шта је ЛЛМ у исламском праву? Овај програм се углавном фокусира на правна питања везана за исламске земље и градове. Може се тражити дисертација о теми која се односи на степенску специјализацију, а пролазак испита на одређеним предметима такође може бити обавезан. Области обухваћене програмом могу укључивати исламско право, људска права и исламско право, право и друштво на Блиском истоку и историју израелско-палестинских сукоба.

Ученици из овог програма често добијају познавање исламских обичаја, омогућавајући им сигурно путовање у регион Блиског истока. Они такође могу боље разумјети исламски закон и судску праксу овог региона, чинећи их вредним као правни консултанти за многе компаније.

Укупни трошкови овог програма варирају од универзитета до универзитета, а могу бити доступни и пакети за финансијску помоћ и стипендије. Ученик треба контактирати сваку школу за крајњу цену и за друге финансијске детаље.

Дипломци са ЛЛМ у исламском праву често имају потребу за радом у правним фирмама, међународним компанијама, банкама и пословима с некретнинама. Позиције могу укључивати правног заступника, адвоката, правног администратора, истраживачког библиотекара и правног уредника за правне публикације. Велике компаније које послују са исламским земљама могу ангажовати дипломце на правним, финансијским и некретнинама. Рад може такође бити доступан у политичком подручју, али и за владине агенције.

Програми исламског права понуђени су на универзитетима широм свијета, како у кампусу тако и онлине. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Results in Islamsko pravo

SOAS University of London

Мр програм је један предмет закон програма који се могу узети у периоду од једне године (пуно радно време), или скраћено радно време у периоду од две, три или четири годи ... [+]

Мр у исламском закону

Трајање: Једну календарску годину (пуно радно време) Два, три или четири године (скраћено радно време, дневна само) Препоручујемо да ванредни студенти имају између два и по дана и три дана недељно слободно да настави своје студије.

Минимални захтеви за упис: Минимална горња друга класа почасти степен (или еквивалент) у Закону

Почетак програма: унос септембар само програм мр је један закон програма предмет који се може преузети у периоду од једне године (са пуним радним временом), или скраћено радно време у периоду од два, три или четири године. Сваки ученик ће бити потребно да се модуле еквивалентне четири пуне јединице. Процена једне од одабраних пуних јединице (који мора бити од одабраног специјализованост) ће бити путем 15.000 речи дисертацију. ... [-]

Уједињено Краљевство London Сингапур Singapore
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom