Filter
Master Prava
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 3 Diploma Mastera Prava u Kosmičko pravo

Студенти који се упишу у програм ЛЛМ обично добијају стручно знање о области права по свом избору. Програм је обично доступан студентима који су завршили диплому, а специјализовано знање које они зарађују могу их припремити за успјешну каријеру у будућности.

Шта је ЛЛМ у простору? Обично дизајнирана да помогне ученицима да разумеју како национални и међународни закони утичу на ваздушни простор и свемир, ова врста програма обично истражује ко је одговоран за инциденте који се дешавају на овим местима. Курсеви могу обухватати теме као што су сигурност путника, одрживост свемирских активности, заштита животне средине и истраге несрећа. Студенти обично проучавају употребу дронова.

Упис у ЛЛМ програм обично помаже студентима да негују неколико критичних вештина које им могу помоћи да успоставе и професионално и приватно. Вјештине аналитичког размишљања и рјешавање проблема могу бити изузетно корисне омогућавајући студентима да се крећу у сложеним правним случајевима. Снажне вештине комуникације су корисне у скоро сваком аспекту живота.

Нема постављене цене за ЛЛМ програм јер свака школа има своје школарине. Пошто ниједна два универзитета нису управо једнака, трошкови варирају изузетно. За одређивање трошкова програма, најбоља идеја је да се директно контактирају потенцијалне школе.

Са истраживањима свемира и брзом експанзијом, повећава се потражња студената са позадином у простору. Неки ученици бирају адвокате авијације, док други нађу посао као правни консултанти. Многи постају адвокати свемира. Послови као истраживачи и наставници могу бити доступни, или студенти могу да изаберу да раде заједно са научницима као технолошки развијатељи. Други траже каријере као адвокати за ваздухоплове.

Многи ученици имају проблема да балансирају своје образовање са породицама и каријери, али узимање онлине класе обично им даје више флексибилности. Да бисте пронашли право школу, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje

3 Rezultati u Kosmičko pravo

The University of Mississippi - School of Law

Универзитет Мисисипија Правном факултету је светски лидер у ваздушном и простора правног образовања, истраживања и јавног сервиса. ... [+]

Универзитет Мисисипија Правном факултету је светски лидер у ваздушном и простора правног образовања, истраживања и јавног сервиса.

Овај мр степен програм је намењен и за САД и дипломиране правнике страних обучени су заинтересовани за ригорозан правног програма у САД-у, међународној и компаративно ваздуха и простора законом. То је први и једини мр Програм у САД нуди комбиновани ваздушни простор и закона постдипломских диплому правног факултета у АБА акредитоване правне школе.... [-]

Сједињене Америчке Државе Oxford
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
2 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom
Leiden University

Овај јединствени програм нуди комбинацију закона о јавном ваздуху, приватног ваздушног права и свемирског права, како из међународне тако и европске перспективе. ... [+]

Који закони регулишу комерцијалну употребу свемира? Да ли су државе одговорне за ублажавање остатака космоса? Ко је одговоран за несреће које се догађају на авиону? Научите се како се бавити питањима која су оваква и из међународне и европске перспективе.

Шта подразумева овај мастер програм?

Програм Леиден Аир анд Спаце Лав је јединствен. Наше подучавање и истраживање има јасно дефинисану европску димензију и у складу је са највишим академским стандардима. Истовремено, програм се фокусира на професионалне примене, нарочито кроз своје захтјеве за стажирање.... [-]

Холандија Leiden The Hague
February 2020
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Luxembourg, Faculty of Law, Economics and Finance

Магистар у свемиру, комуникацији и медијском праву комбинира низ курсева о праву свемира, међународном и европском закону о сателитској комуникацији, законима о медијима, ... [+]

О томе

Магистар у свемиру, комуникацији и медијском праву комбинира низ курсева о праву свемира, међународном и европском закону о сателитској комуникацији, законима о медијима, електронским комуникацијама и електронском трговању, законима о интелектуалној својини, као и законима о заштити података. Она покрива ове области на међународном, европском и националном нивоу.

У току програма студенти стичу потпуну стручност у регулаторним аспектима простора, комуникације, информационих технологија и закона о медијима у узбудљивом и развоју области.... [-]

Луксембург Luxembourg City
September 2019
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom