10 LLM Programi u Немачка for 2024

LLM Programi u Немачка for 2024Filter
    • Hamburg, Немачка

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Једногодишњи Буцериус Мастер оф Лав анд Бусинесс припрема младе професионалце за међународне каријере у којима су од суштинског значаја разумевање правних и пословних концепата, као и интеркултуралне вештине. Интердисциплинарни приступ програма окупља адвокате и пословне професионалце из целог света у једној учионици. Тиме се ствара јединствено окружење за учење које стимулише трансфер знања и инспирише размену перспектива између дисциплина и међу културама. НОВО: од септембра 2020. Bucerius Law School и Школа менаџмента ВХУ – Отто Беисхеим комбинују своју стручност са академским партнерством. Радиће под називом „ Bucerius Law School магистар права и пословања у сарадњи са ВХУ – Отто Беисхеим Сцхоол оф Манагемент“.

    • Herrenberg, Немачка
    • Germany Online, Немачка

    Fleksibilno vreme

    2 semestra

    Učenje na daljinu

    Engleski

    U savremenom globalizovanom svetu zakon više nije pretežno nacionalna stvar. Današnji advokati suočeni su sa transnacionalnim dimenzijama koje se pojavljuju u gotovo svim pravnim pitanjima. Sve grane prava izgubile su svoju nacionalnu ekskluzivnost i na njih su, u velikoj meri, pod uticajem međunarodnih i regionalnih pravnih instrumenata, nadnacionalnog prava EU i često i prava stranih zemalja. Međunarodna trgovina je u središtu globalizacije i osnovna stvar današnje sudske prakse.

    • Frankfurt an der Oder, Немачка

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    3 semestra

    Blended

    Engleski

    Тхе Мастер програма припрема дипломце за преузимања могућности за каријеру у креирању политике, међународног, јавног и државној служби, јавних и приватних правној пракси, посла за невладине организације, академске и наставе и истраживања.

    • Potsdam, Немачка

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    4 semestra

    Blended

    Engleski

    Razvoj na jedinstvenom digitalnom tržištu, primetan porast nedostatka veština i efekti globalne pandemije predstavljaju nove izazove za evropsku audiovizuelnu i zabavnu industriju na raskrsnici kreativnog, pravnog i poslovnog. Važnost digitalizacije, kao i neizbežan fokus na transformaciono liderstvo i otpornost, danas je očigledniji za sutrašnje filmske i TV kompanije nego ikada ranije. Izvršni magistarski program Evropski filmski biznis i pravo LL.M. | MBA opremio profesionalce i rukovodioce u filmu i televiziji potrebnim veštinama i alatima za savladavanje tih izazova sa kompetencijama, obezbeđujući održivi razvoj svojih kompanija i ukupan dinamičan rast tržišta u Evropi. Program nudi sveobuhvatan uvid u evropski audiovizuelni i zabavni pejzaž iz poslovne, kao i pravne perspektive. Pored vrhunske akademske ekspertize, program nudi značajnu količinu znanja relevantnih za praksu, interdisciplinarnu razmenu znanja, kao i pristup vrhunskim stručnjacima u industriji i njihovim mrežama.

    • Hamburg, Немачка
    • Ghent, Белгија
    • + 7 more

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Овај Европски мастер у области права и програму економију (ЕМЛЕ) нуди јединствену прилику за интердисциплинарне студије права и економије на два или чак три европске и не-европским универзитетима. Постојаће заједнички ЛЛ.М. диплома награђена на универзитетима у Хамбургу, Генту и Роттердаму и свим осталим партнерским универзитетима додјељује додатни магистарски степен (ЛЛ.М./М / М.Сц.).

    • Düsseldorf, Немачка
    • Online Norway
    • + 6 more

    Redovne studije

    1 godina

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Avestana, Engleski, Španski, Bengalski, Hrvatski

    Ovo je test program. Pravda za Emus! Unicorns štite emus

    • Frankfurt, Немачка

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Na kampusu

    Engleski

    Мр Финансије степен програма у ИЛФ ће тренирати не само да се баве, али и да се истакну у овој важној области, где све светови међународног права и Глобал Финанце меса.

    • Frankfurt, Немачка

    Redovne studije

    Na kampusu

    Дипломирани студенти из Азије који су стекли први степен права, бизниса или економије и који имају добру академску евиденцију имају право да се пријаве за чланство у нашем ЛЛ.М. Међународни програм финансија. Оур ЛЛ.М. Програм међународних финансија нуди одличну интердисциплинарну и практичну обуку из области међународног и европског банкарства, закона о хартијама од вриједности и финансија.

    • Schmalkalden, Немачка

    Redovne studije

    3 semestra

    Na kampusu

    Nemački

    ХС Сцхмалкалден отвара предуслове за каријеру менаџера као узастопне магистарске студије из пословног права. Курс испуњава пословне захтеве јер обучава генералисте способне да се специјализују на практичан и савремен начин за извозно оријентисане средње компаније да постану магистри права (ЛЛ.М.).

    • Aalen, Немачка
    • Baden-Baden, Немачка
    • + 21 more

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    Učenje na daljinu

    Nemački

    Магистарска диплома пословног права са међународним аспектима је дизајнирана за студенте који већ имају прву академску диплому.