Filter
Master Prava
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 3 Diploma Mastera Prava u Posredovanje

Правно поље има много специфичних врста закона, а ЛЛМ дипломе помажу ученицима да изучавају само један од ових многобројних аспеката. Студенти обично настављају да зарађују једну од ових напредних правних степена након завршетка школске године или после неколико година рада као адвокат.

Шта је ЛЛМ у Медијацији? Када студенти раде на том степену, проучавају ригорозне теоријске принципе рјешавања сукоба и медијације. Они такође могу обимно проучавати студије случаја и симулације које им помажу да стекну вјештине потребне за постизање медијатора. Поред тога, ученици могу сазнати више о томе зашто је медијација корисна форма рјешавања спорова и када је потребно користити људима, организацијама и предузећима како би ријешили проблеме.

Они који зарађују овај напредни правни степен могу бити у могућности да постану стручни преговарачи, који им могу помоћи да зарађују више у својој области. Они такође могу побољшати своје организацијске вештине и вештине комуникације, што им може помоћи да обезбеде промоције током своје каријере.

Положај школе је присуствовао, да ли је програм онлине или лично, и колико дуго је потребно да се све заврше утичу на укупну цену зараде ЛЛМ-а у Медијацији. Колико школарина наплаћује за школарину такође утиче на трошак да би стекли овај степен.

Док многи студенти који зарађују ЛЛМ у Медијацији постају професионални посредници или арбитри, без обзира да ли су већ адвокати или не, многи примјењују ове вештине у другу професију. На примјер, неки зарађују ЛЛМ у Медијацији и примјењују своје вештине преговарања као наставник, стручњак за људске ресурсе или менаџер. Други користе ове вештине како би побољшали своје перформансе као тренера или социјалног радника у многим различитим гранама индустрије.

Узбудљиве могућности су често доступне дипломцима ове врсте ЛЛМ програма. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje

3 Rezultati u Posredovanje

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

... [+]

Diplome Mastera Prava u Posredovanje. менаџери наставници [-]
Уједињено Краљевство Glasgow
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
12 - 24 дани
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
International Hellenic University (IHU)

Овај програм ставља напред истински транснационалне и европску перспективу. Она нуди високо флексибилан квалификација погодан за широк спектар каријере отвора у многим се ... [+]

УНИВЕРЗИТЕТ

Интернатионал Хеллениц Университи је грчка први државни универзитет, где су програми уче искључиво на енглеском језику. Већ привлачи јаку међународну академску способност и изванредне студенте из југоисточне и другим европским и црноморске земље. Као Стате Университи, сви степени додељена су акредитовани од стране Владе и признају у Европској унији и иностранству.... [-]

Грчка Thessaloniki
October 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
14 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The University of Law Postgraduate Programmes

Наши ЛЛМ-ови из нашег новог мастер програма из права су дизајнирани за дипломиране правнике који желе да истраже практичну примјену одређеног, специјалистичког подручја п ... [+]

ЛЛМ Медијација и алтернативно рјешавање спорова

Наши ЛЛМ-ови из нашег новог мастер програма из права су дизајнирани за дипломиране правнике који желе да истраже практичну примјену одређеног, специјалистичког подручја права. Учите лицем у лице или онлине.

Захтеви за курс

Студенти би требали имати диплому правног факултета у Великој Британији на 2: 2 или више или еквивалентне квалификације.... [-]

Уједињено Краљевство London Birmingham Leeds UK Online  + 1 Više
September 2019
Redovne studije
12 месеци
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom