Filter
Master Prava
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 2 Diploma Mastera Prava u Pravna uprava

ЛЛМ је обично отворен за студенте који имају или додипломску или професионалну сертификацију по закону. Међутим, неки програми могу бити доступни студентима с сличним сертификатима у различитим, али сродним областима.

Шта је ЛЛМ у правном управљању? Често се постављају против локалних прописа институције, они који се баве цертификацијом у правном управљању имају тенденцију да проучавају процесе и примену закона у корпоративном или синдикалном окружењу. Обично, али не увек, студија управљања је упарена са стратегијама управљања ризицима и обуком усаглашености са посебним фокусом на успјешну имплементацију управљања унутар пословног ентитета. Студенти често истражују тренутно стање корпоративног права како на локалном, тако иу иностранству и раде на развоју нових решења за савремена питања.

Научници у овој области могу добити многе корисне вештине које могу да унапреде своје каријере и лични раст. Дипломанти често показују изузетан талент у решавању проблема, пословној администрацији и интердисциплинарном размишљању, као и врхунским комуникацијским вештинама.

Стопа школовања ће се разликовати између различитих програма и земаља. Како програми за доделу ЛЛМ-а често прихваћају међународне студенте, студентска земља држављанства може такође утицати на укупне трошкове похађања.

Управљање ризицима и усаглашеност су зрела поља могућности за дипломце. Док магистар закона није довољан да практикује право у већини области, студенти се могу квалификовати за положаје као адвокати корпорације, менаџери ризика, адвокати за ризик, службеници за усклађивање, надзорни директори и аналитичари ризика са додатним степеном или испити. Друге позиције на високом нивоу које могу бити доступне без додатних акредитива укључују послове као корпоративни секретари, правни помоћници и паралегалци. Коначно, дипломци могу такође користити своју стручност за управљање како би дјеловали као директори правних фирми или директори мултинационалних правних одјељења.

Комплетирање ЛЛМ-а у правном управљању може се обавити са неколико локација широм света и помоћи да се отпочне међународна каријера. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

 

Pročitajte više Pročitajte manje

2 Rezultati u Pravna uprava

University of Stirling

Ова магистарска академија се бави овим проблемима и решава потенцијална решења која вам омогућавају да развијете вјештине и стручност коју требате учинити трајним и позит ... [+]

Преглед

Питања везана за животну средину су међу најзанимљивијим широм света. Без обзира на климатске промјене, губитак биодиверзитета или штету животној средини, неопходна су рјешења у политици и управљању ради ублажавања, прилагођавања, смањења или превенције значајних утјецаја. Ова магистарска академија се бави овим проблемима и решава потенцијална решења која вам омогућавају да развијете вјештине и стручност коју требате учинити трајним и позитивним утицајем на планету.... [-]

Уједињено Краљевство Stirling
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
12 - 24 месеци
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
University of Groningen

Какву улогу влада има у дигиталном друштву? И какав утицај има на јавни сектор? Како да приступимо питањима кибернетичког криминала са правне и организационе перспективе? ... [+]

Какву улогу влада има у дигиталном друштву? И какав утицај има на јавни сектор? Како да приступимо питањима кибернетичког криминала са правне и организационе перспективе?

Недавни напредак у дигитализацији резултирао је да се све већи број странака укључује у питања сигурности. "Безбедност и дигитализација", уосталом, нису ограничени на кибернетички криминал и на тај начин утичу на полицију и судове. Такође се бави питањима надзора и одржавања реда и закона, укључујући онлине и јавни ред без мреже. Владине агенције морају да одлуче које стратегије треба да усвоје како би се суочиле са таквим препрекама и питањима која су настала дигитализацијом. На тржишту рада постоји јасна потражња дипломаца са интердисциплинарним профилом способним за тумачење развоја дигиталног друштва и одговарајући на њих. Овај мастер програм је дизајниран да задовољи ове захтеве и припреми студенте за каријеру у овој области.... [-]

Холандија Groningen
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom