Filter
Master Prava
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Diploma Mastera Prava u Pravni menadžment rizika

Осигуравајући студентима конкурентне предности и напредних знања, ЛЛМ је постдипломски степен доступан на глобалном нивоу. Такође познат као мајстор закона, већина студената завршава студије у року од једне године од редовног похађања.

Шта је ЛЛМ у управљању правним ризицима? На раскрсници бизниса и права, студенти који имају диплому правног управљања ризиком често носе мултидисциплинарно оптерећење курса. Управљање фидуциарима, корпоративно управљање и поштовање закона су конвенционалне контактне тачке за ове степене, обучавају ученике да процијене и управљају финансијским и правним ризицима за различите типове ентитета. Изборне понуде обично укључују рачуноводствене и етичке курсеве, као и регулаторна истраживања за специјализоване правне области као што су здравствена заштита, осигурање, закон о заштити животне средине и финансијске услуге.

Постоји пуно вештина које студенти могу развити током студија, укључујући управљање ризицима, лидерство предузећа и критичко размишљање. Ове карактеристике су веома вредне у приватном и јавном сектору, тако да могу положити дипломце како би напредовали у каријери и омогућили им да доносе савршене финансијске одлуке.

Свака институција структурира свој распоред накнаде различито, а цијене се могу променити од једне школске године до другог. Између осталог, потенцијални фактори који могу утицати на трошкове укључују укупан број сати кредитирања, статус боравка и локацију универзитета.

Увек променљива природа прописа и стална глобализација пословања пружају богат потенцијал за носиоце степена. Подједнако прилагођени каријери у државној служби и приватном сектору, дипломци могу имати такве послове као консултанти за управљање ризиком, руководиоци унутрашње ревизије, аналитичари ризика, службеници за усклађивање и аналитичари за прање. Индустрије у којима се најчешће налазе ове студије укључују здравствену заштиту, локалну и националну власт, осигурање, сајбер сигурност и финансијске услуге.

ЛЛМ у управљању правним ризиком вам може пружити кључ за отварање неколико нових каријера. Иако неки програми захтевају најмање парцијално присуство на кампусу, многи степени у овој специјалности могу бити комплетно онлајн. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

 

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Rezultati u Pravni menadžment rizika

Thomas Jefferson School of Law

Студенти ће научити о финансијској складу за финансијске институције, а такође и ублажавање ризика. Са повећањем владине регулативе у овој области, то је растућа област ... [+]

Мр: Сагласност и управљање ризицима

Томас Џеферсон школа закона је понудио ЛЛМ у складу и управљање ризиком од 2009. године, и лидер у пољу. Студенти ће зарадити диплому из Међународног опорезивања и финансијске услуге са концентрацијом у складу и управљање ризиком.

За више информација, е-маил градуатеадмиссионс@тјсл.еду~~нумбер=плурал Студенти ће се упознати финансијске сагласности за финансијске институције, али и ублажавање ризика. Са повећањем владине регулативе у овој области, то је растућа област запошљавања и зрело време да стекну знања у арени.... [-]

Сједињене Америчке Државе San Diego
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 година
Online студије
Pročitajte više na srpskom