767 LLM Programi 2024

LLM Programi 2024Filter
    • Wellington, Нови Зеланд

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu, Na kampusu

    Engleski

    Подигните своју страст према закону на нови ниво уз помоћ напредних студија и истраживања. Будите у средишту расправе, анализе и дијалога о закону и питањима правне политике на Новом Зеланду.

    • City of Carlisle, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Интернет мастер мастер из међународног пословног права главна је квалификација за управљање адвокатима и менаџерима који желе да ојачају своје правно знање; истраживање показује да је ЛЛ.М катализатор за особе са јаким тежњама ка каријери. Универзитет у Цумбрији сада студентима нуди могућност да заврше ЛЛ.М комбинованим учењем, омогућавајући им да студирају уз наставак рада.

    • Neuchâtel, Швајцарска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Francuski

    Мастер из спортског права који подржава и координира ЦИЕС (Међународни центар за спортске студије) на Универзитету у Неушателу у Швајцарској је образовни курс који студентима пружа знање о сваком аспекту и сложености спортског права.

    • Concord, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Dizajnirani za američke i strane advokate, studenti uče od industrijskih i naučnih stručnjaka na čelu terena, a sve iz udobnosti svojih domova. Postanite stručnjak za IP i pogledajte šta svet drži za vas.

    • Brighton, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Научићете од водећих научника са стручношћу у широком распону области, тако да можете држати своје могућности отворенима и истраживати различите приступе закону. Правни факултет у Суссеку пружа међународно, подстицајно и привлачно окружење за учење како бисте изградили богату базу знања. Можете одабрати основне модуле из било којег од наших ЛЛМ курсева. Проширићете ширину и дубину познавања правних принципа и друштвеног, политичког, економског и културног контекста у којем послујете. Овај курс у основи садржи обуку вештина која вам помаже да логички приступите правним проблемима. Овај ЛЛМ вам даје могућност да истражите широк спектар правних подручја и да одаберете различите Pathways .

    • Wrocław, Пољска

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Međunarodno& evropsko pravo LLM predaje se u potpunosti na engleskom jeziku i otvoren je i za međunarodne i poljske studente. Po završetku drugog ciklusa programa Međunarodno& evropsko pravo, diplomirani student će posedovati veštine i opšta znanja iz oblasti dogmatskih disciplina međunarodnog i evropskog prava.

    • Liverpool, Уједињено Краљевство

    Fleksibilno vreme

    30 meseci

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Овај потпуно онлајн и ванредни магистар права (ЛЛМ) међународног пословног права је дизајниран да пружи студентима из различитих академских средина дубинско разумевање правних вештина и знања потребних у данашњем глобалном пословном окружењу. Студенти ће стећи темељно разумевање техника применљивих на њихово сопствено истраживање и стећи правно знање, вештине и обуку за ефикасан рад у правном и ширем пословном сектору.

    • Stockholm, Шведска

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Program je međunarodni master program zasnovan na praksi za one koji imaju diplomu prava ili diplomu pravnog fakulteta specijalizovanu za međunarodno pravo, ili ekvivalentnu švedsku ili stranu diplomu. Program vodi do diplome magistra prava (LL.M.), (60 kredita) iz međunarodnog operativnog prava. Svi kursevi se održavaju na engleskom jeziku.

    • Belfast, Уједињено Краљевство

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    ЛЛМ међународно комерцијално и пословно право је дизајниран као програм вођен истраживањем за дипломце права и сродних дисциплина који имају за циљ да се специјализују за привредно право, међународну трговину и прекограничне пословне трансакције из друштвено-правне перспективе. Помоћи ће вам да разумете и савладате веома динамичне и сложене правне и регулаторне режиме који регулишу међународно пословање и глобалну економију. Ако имате за циљ каријеру у корпоративном, финансијском или привредном праву,

    • Olomouc, Чешка Република

    Redovne studije

    2 godine

    Na kampusu

    Engleski

    Главне карактеристике 2 године Програм (3 семестра пуним радним временом / у класи курсеве + 1 семестар припреме докторске дисертације)

    • Shenzhen, Народна република Кина

    Redovne studije

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    СТЛ'с ЛЛ.М. Програм комбинује курсеве транснационалног права из многих правних традиција како би припремио студенте за глобалну праксу која укључује конфликтне правне традиције, сложене транснационалне пословне трансакције и рјешавање спорова. Оспособљен за врхунске мултинационалне стручњаке, СТЛ се фокусира на интерактивну наставу и обуку у критичком размишљању.

    • Boston, Сједињене Америчке Државе

    Redovne studije, Fleksibilno vreme

    1 godina

    Na kampusu

    Engleski

    Магистар наука из права на Suffolk University Law School : Дипломирани програм наука о животу (МСЛЛ) намењен је онима који желе стећи знање и алате потребне за даље или даље каријеру у сектору наука о животу. Без обзира да ли сте нови, искусни или желите да промените каријеру, МСЛЛ задовољава растућу потражњу за професионалцима са специјализованом обуком.

    • Madrid, Шпанија
    • Online

    Redovne studije

    9 meseci

    Na kampusu

    Engleski, Španski

    Master u sportskom pravu, LLM je dizajniran za diplomirane pravnike iz celog sveta koji žele da razviju svoje profesionalne karijere u oblasti međunarodnog sportskog prava. Devetomesečni program pokriva niz predmeta kao što su antidoping, rešavanje sporova i oporezivanje, omogućavajući studentima da razviju širok skup veština i budu u stanju da se prilagode i napreduju u različitim radnim okruženjima.

    • Milan, Италија

    Redovne studije

    12 meseci

    Blended

    Engleski

    The Master's Course is the outcome of a collaboration between the International Telematic University UNINETTUNO and the NABA, Nuova Accademia di Belle Arti, and aims at training highly qualified professional profiles able to manage the juridical, economic and technological dynamics related to the fashion and textile system.

    • Online United Kingdom

    Fleksibilno vreme

    2 godine

    Učenje na daljinu

    Engleski

    Како се пословање све више одвија преко међународних граница, тако се и правна пракса мора једнако мијењати како би се прилагодиле комерцијалне активности у глобалној економији. Кроз овај 100% онлине и хонорарни ЛЛМ стећи ћете дубоко разумевање међународног пословног права и сложености транснационалних пословних интеракција. Кроз ово интернетско ЛЛМ међународно пословно право, ући ћете у низ стимулативних тема, укључујући транснационално уговорно право, право конкуренције на националном и међународном нивоу, и истражити надлежности, процедуре и рад Светске трговинске организације. Овај програм ће вам пружити специјалистичка правна знања и вештине за припрему за каријеру у оквиру глобалног пословног права.