Filter
Master Prava
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite 2 Diploma Mastera Prava u Zakon o građanskim pravima

ЛЛМ је диплома додељена појединцима који су се одлучили наставити са својим правним студијама. Појединци могу одлучити да добију ЛЛМ за стицање стручности у специјализованој области права, као што је закон о стечају или економски закон.

Шта је ЛЛМ у Закону о грађанским правима? Овај програм је осмишљен тако да ученици критички размишљају о питањима која данас отежавају мањине. Курсеви се могу фокусирати на женска права, родне студије, староседелачко становништво, имигранте или било коју другу групу која редовно усмјерава већина. Циљ ових курсева је унапређење анализе учесника и критичке аналитичке вјештине како би могли спровести правне реформе или, у најмању руку, развити теорије како ће водити будућу правну реформу.

Појединци који дипломирају у грађанским правима имају тенденцију да поседују дубоко саосећање и разумевање за све људе и културу. Многи дипломци такође имају дубок осећај за исправно и погрешно и способност да размишљају дубоко и рационално о томе како ићи на исправљање грешака. Свака од ових особина може их добро послужити у свим аспектима живота.

Трошкови ЛЛМ-а варирају знатно и зависе од више фактора. Поред своје локације и изабране институције, појединци морају узети у обзир и трошкове живота.

Дипломци са дипломом из закона о грађанским правима могу постати приватни адвокати за грађанска права, активисти за грађанска права или адвокати за велике организације. Пошто већина корпорација треба да примењује праксе и процедуре за ублажавање ризика од дискриминације, дипломци овог програма могу бити у могућности да нађу посао унутар корпоративног сектора. Неки могу постати јавни правници, заговарајући права оних који немају ресурсе.

Многе школе нуде онлине ЛЛМ програме који су погодни за студенте који имају пуно радно време или породице којима се брине. Да бисте сазнали више о опцијама које су вам на располагању, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе коју сте изабрали попуњавањем образца олова.

Pročitajte više Pročitajte manje

2 Rezultati u Zakon o građanskim pravima

SOAS University of London

Ово се односи на оне који желе да имају своје главне у социјалну антропологију, економију, политику (Блиског истока), и Закон. ... [+]

Ово се односи на оне који желе да имају своје главне у социјалну антропологију, економију, политику (Блиског истока), и Закон.

[-]
Уједињено Краљевство London Сингапур Singapore
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
The University of Oklahoma - College of Law

Смештен у срцу оригиналне индијске територије, ОУ Закон пружа идеално окружење за проучавање Индијанаца закона и питања у вези староседелачке народе ... [+]

Смештен у срцу оригиналне индијске територије, ОУ Закон пружа идеално окружење за проучавање Индијанаца закона и питања која се тичу староседелачке народе. Оклахома садржи скоро четрдесет племенске народе и други највећи Нативе Америцан становника у Сједињеним Америчким Државама. С обзиром на њихово присуство и историја региона, индијски закон утиче на готово све области правне праксе, што је жива и расте поље.... [-]

Сједињене Америчке Државе Norman
August 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom