Filter
Master Prava
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Diploma Mastera Prava u Zakon o javnom interesu

Магистар закон јавног интереса одличан избор за оне који желе да свет учине бољим местом. Они који држе ову диплому имају прилику да се укључе у јавну службу и од стручних правног заступника у добротворне сврхе, непрофитним организацијама, владине институције и предузећа.

 

Шта је Магистар Закону јавног интереса? Ово је степен дипломирани нивоу, углавном резервисан за оне који су већ завршени неку врсту формално правног образовања. Они који врше ову ЛЛМ учинити тако да стекну специјализована знања у одређеној области права јавног интереса. Јер ово поље је широк и разнолик, постоји низ стазама студије из којих ученици могу да бирају. Студијски подручја могу укључивати људска права, политике животне средине и заштите потрошача.

 

Добијања Магистар Закона јавног интереса даје низ погодности.Они који држе овај степен су у стању да изграде на њиховом постојећег правног знања да постану стручњаци у одређеној области права. Ово може бити веома им вредну имовину иу јавном иу приватном сектору.

 

Тешко је проценити тачан трошкове зараде овај степен, јер ће школарина и животни трошкови зависе од земље и институције. Из тог разлога, важно је да потенцијални студенти темељно истражити трошкове повезане са програмима у којима су они заинтересовани.

 

Они који држите Магистар Закону јавног интереса сматрају стручњаци у својим областима, и као такви су у конкурентском положају за запошљавање. Матуранти могу наћи посао са владиним агенцијама, непрофитним организацијама или групама заговарања. Традиционални приватна пракса је такође опција, јер су правници позиције са корпорацијама и другим привредним субјектима.

 

Многе институције прихвате онлине апликација за овај степен. Препоручљиво је да се темељно истраже пријемном захтеве пре подношења вашу апликацију. Ова информација се може лако наћи преко листинга програма. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Rezultati u Zakon o javnom interesu

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Обезбеђујући квалификацију за међународно право у јавном сектору, овај курс може бити прилагођен одређеном интересу специјалности као што су заштита животне средине, међу ... [+]

Преглед

Обезбеђујући квалификацију за међународно право у јавном сектору, овај курс може бити прилагођен одређеном интересу специјалности као што су заштита животне средине, међународна трговина или људска права.

Створићете солидну основу у техникама расправе и тумачења међународног права и стручности у погледу начина на који се ти елементи тестирају у веома различитим контекстима, од заштите животне средине, до регулисања свјетске трговине и хуманитарне заштите. Са 25 квалификационих опција, можете одабрати специјализацију у различитим областима јавног међународног права.... [-]

Уједињено Краљевство Nottingham
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
1 - 2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom