Filter
Master Pravnih nauka
Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Vidite {lawstudies-mls:plural} u Zakon i propisi

Пошто закон може утицати готово на све ствари од пословног живота до приватног живота и више, добијање МЛС-а може помоћи ученицима на много начина. Овај тип дипломског програма може пружити темељно разумијевање правних студија и побољшати наставу или ЦВ.

Студије у закону и регулативи могу припремити амбициозне адвокате и креаторе политике да разумеју односе између закона, прописа и извршења. Студенти могу научити технике за писање ефикасних прописа и предвиђање и анализу регулаторних утицаја.

Kontaktirajte škole direktno sa Pogledajte sve {lawstudies-mls:plural} u Zakon i propisi 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

1 Rezultati u Zakon i propisi

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Магистар правних студија (МЛС) је ванредни универзитетски универзитетски курс намењен не-адвокатима на активним или потенцијалним лидерским позицијама компанија и организ ... [+]

Правно знање за руководиоце

Овај постдипломски екстрапрофитни мастер програм траје 15 месеци и нуди вам атрактивну и изазовну комбинацију науке и праксе. Фокус овог правног тренинга лежи у темама пореског закона, закона о раду, корпоративног права, грађанског права, као и јавног трговачког права и европског права.

У првом плану, међутим, није само учење ових правних субјеката, већ и обука правног размишљања и правна методологија рада, како бисте се брзо упознали са правним питањима и правним питањима и критички и питања их третирали.... [-]

Аустрија Launceston
October 2019
Fleksibilno vreme
15 месеци
Комбинација Online и кампус студија
Pročitajte više na srpskom