Pročitajte zvanični opis

Курс

ЛЛМ Међународно корпоративно и комерцијално право је дизајнирано за дипломиране правнике и професионалце који желе развити специјалистичку правну експертизу потребну у данашњој глобалној економији.

Значај националних граница се смањује, а свеобухватно познавање закона који регулише међународну трговину и комерцијалне односе је од највеће важности. Овај програм вам пружа могућност да развијете детаљно знање о законима и прописима који регулишу корпоративне и комерцијалне активности преко националних граница.

Омогућавајући вам прилику да размислите о приватним и јавним димензијама правних правила неопходних за управљање светском економијом, овај програм има за циљ да вас припреми да одговорите на променљиву и динамичну природу правних односа између корпорација, појединаца и држава.

Потребна је значајна дисертација као део ваше студије, а ово је дизајнирано тако да вам омогући да побољшате своје истраживачке способности док предузимате детаљну истрагу у области по вашем избору.

Како сте студирали

ЛЛМ пружа студентима могућност да одражавају приватне, корпоративне и јавне димензије законских правила неопходних за управљање светском економијом са модулима о међународном пословном праву (укључујући и међународну трговину и међународну продају добара), приватно међународно право и јавно правила о унутрашњем тржишту ЕУ и Свјетској трговинској организацији, између осталог.

Контакт и независна студија

Програм се доставља двокатним семинара, једном недељно, у сваком модулу. Потребна је обимна припрема за сваки семинар, а очекује се широко читање.

Студија постдипломског студија укључује значајан дио независне студије, истражујући материјал који се покрива на предавањима и семинарима. Као општи водич, за сваки сат у учионици очекује се да трају два-три сата у самосталном студију.

Како сте процијењени

Сви модули се процењују писменим задацима. Постоји и захтев да се запише значајна дисертација. Нема испита, писаних или усмених.

Феедбацк Феедбацк

Политика University of Lincoln о повратној оцјени има за циљ да обезбеди да ће академици одмах да вам врате процене у току курса - обично у року од 15 радних дана од датума подношења.

Услови за упис

Прва или друга класа одаје признање у одговарајућем предмету.

Међународни студенти ће захтевати енглески језик на ИЕЛТС 6.0 са најмање 5.5 по сваком елементу или еквивалентном.

Jezik održavanja programa:
енглески језик
University of Lincoln

Pogledajte još 6 programa koje nudi University of Lincoln »

Ласт упдатед March 5, 2019
Ovaj kurs je Campus based
Start Date
avg. 2019
Duration
1 - 2 Године
Fleksibilno vreme
Redovne studije
Price
15,600 GBP
Међународни студенти. | Домаћи / ЕУ студенти: 8.600 фунти
Prema lokacijama
Prema datumu
Start Date
avg. 2019
Krajnji rok za prijavu