Filter
SJD
Народна република Кина Tip studija: Svi Tempo pohađanja: Svi

Uporedite Najboljih {lawstudies-sjd:plural} u Kini 2019

Правни студенти који желе да предају право на постдипломском нивоу треба да размотре СЈД, иначе познат као доктор науке права. Овај напредни степен укључује интензивно истраживање и истраживање које кулминира у докторској дисертацији која се може објавити у року од пет година.

ЛЛМ (Мастер оф Лав) је напредни закон степен који помаже у припреми студенте са специјализованим правним обуке. Цуррицулумс често комбинују истраживања, Рад током изводјења курса и тезу. ЛЛМ програма често се једна до две године да се заврши.

Кина настоји да промовише развој врхунских универзитета. Кина 'економија је већ у свету ' с другом по величини и даље расте. Доживљава своју културу и разумевање њене раст тржишта ће повећати своју каријеру.

Kontaktirajte škole direktno Najbolji {lawstudies-sjd:plural} u Kini 2019

Pročitajte više Pročitajte manje

Rezultati

KoGuan Law School of Shanghai Jiao Tong University

Доктор правних наука (доктор правних наука, у латинском, Сциентиае Јуридицае лекар) програма, по узору на др програми у другим дисциплинама, је дизајниран за оне који жел ... [+]

Доктор правних наука (доктор правних наука, у латинском, Сциентиае Јуридицае лекар) програма, по узору на др програми у другим дисциплинама, је дизајниран за оне који желе да наставе каријеру као академски наставника и научника закона. Овај веома селективни програм је отворен само за кандидате који поседују истакнуту претходно академске рекорд у праву, показују обећање изузетног стипендију, и показују висок потенцијал за комплетирање научни дисертацију траженог квалитета. Доктор правних наука Програм пружа јединствену прилику за неизмирене међународне правницима да студирају на Правном факултету КоГуан. Студенти са изванредним академским акредитивима су добродошли да се пријаве на наш доктор правних наука програму.... [-]

Народна република Кина Shanghai
September 2019
Redovne studije
3 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom