Keystone logo

1 SJD Programi u Politika 2024

Filteri

Filteri

  • SJD
  • Studije prava
  • Politika
Polja studija
  • Studije prava (1)
    • Nazad na glavnu kategoriju
    Lokacije
    Pronađite više lokacija
    Tip stepena
    Trajanje
    Studija tempo
    Jezik
    Jezik
    Format studije

      SJD Programi u Politika

      Након што сте стекли мајстор или мајстор, можете одлучити да наставите са СЈД-ом, или доктором правних наука. Ова постдипломска студија се фокусира на правна истраживања и може да траје много година да би се завршила.

      Прецизније, шта је СЈД у Политици? Овај напредни степен би могао да се фокусира на то како се креирају или подржавају политике или како да се постојеће политике преписују да буду етички и јасније разумљиве. Да бисте се квалификовали за овај програм, биће вам потребан ЛЛМ, магистарски степен права или еквивалентни сертификат са одређеном количином правног радног искуства. Завршетак СЈД-а захтева више истраживања и читања од радова на предмету, а то је да припремите за одбрану тезе или дисертације одбору чланова факултета.

      Неке вјештине које можете добити током СЈД програма су јавно изражавање, комуникација и истрајност. Јавно говорење и комуникација могу помоћи у друштвеним ситуацијама и стварању односа. Снажност вам може помоћи да превазиђете препреке у животу.

      Да бисте зарадили СЈД, биће вам потребан буџет за књиге, регистрацију, путовање, храну и смештај. Можда ћете моћи да уштедите новац узимањем неких часова на мрежи или куповином употребљених уџбеника.

      Количина истраживања коју ћете водити током спровођења СЈД-а обично ће вас припремити за више истраживања, било у правном оквиру или у академском професору. Дубоко познавање политичких пракси такође може да се квалификује за високе позиције унутар регулаторног тијела владе или велике корпорације. Неки радни називи које можете претраживати укључују шефа регулаторних операција, међународног правног консултанта и предсједавајућег етичке комисије.

      Да бисте пронашли право школу за вас, узмите у обзир где желите да живите док радите на вашем степену. Још један фактор који може сузити ваше изборе је област у којој желите да се усредсредите. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.