Universities in

Детаљне информације о различитим локацијама студијских

Кликните на линкове испод да прочитате о студије права у разним земљама. Ве 'лл пружити вам општим чињеницама о земљама, и да вам кажем о локалним системима високог образовања, законским особеностима, школарина, нагомилавање школске године, студира право могућности за стране студенте и још много тога.

Закон студије широм света

Додипломски као и право су дипломирани програми нуде законом школама и правних факултета на универзитетима широм света. Закон студије карактерише широк спектар концентрација и може да одговара скоро сваки потенцијални студент.

Постоји много различитих институција високог образовања у специјализоване закона широм света. Иако су детаљи се разликују од земље до земље, већина спада у једну од неколико категорија, као што су: • правних факултета на универзитетима да се фокусирају на оба истраживања и курсу и нуде широк спектар Правног специјализације • Закон школама које се фокусирају на специфичне Закон дипломом; • Пословне школе да се фокусирају на степени или уверења и који се односи на пословање и законом. • Специјализоване институције које се фокусирају на професионалних сертификата и диплома за професионалце који траже специјализацију у области права.

Многи универзитети широм света понуде дипл.правник, ЛЛМ, МБА у Закону, доктор правних програмима, као и Закон курсева. То је уобичајено за студенте да се специјализују у области у оквиру закона дисциплине као што су пословно право, Међународно право, закон, Закон животне финансија, Кривичног закона, Закона о порезу итд

Потенцијални студенти могу такође желети да размотрите студирање у иностранству, нарочито ако су заинтересовани за високо специјализованим областима права. Студенти се све студира преко граница за све нивое високог образовања (колеџ или универзитет нивоу студија). Према Уједињених нација за образовање, науку и културу (УНЕСКО) Завод за статистику (УИС), Број студената који студирају у иностранству се приближава 4 милиона годишње, скоро двоструко 2 милиона студирање у иностранству у 2000. Студенти из источне Азије и Пацифика чине 28 одсто тог износа, док студенти из Северне Америке и Европе чине око 15 одсто. Земље које шаљу највише студентима у иностранству су Кина, Индија и Република Кореја. Око 6 одсто студената из централне Азије и око 5 процената ученика из подсахарске Африке студије у иностранству, што студенти из тих региона највише мобилних на свету. Тренутни топ дестинација за стране студенте су Сједињене Америчке Државе, Велика Британија, Аустралија, Француска, Немачка и Јапан.

Многи студенти су такође уписао у мрежи или учења на даљину програма дипломирани нивоу уче у земљама које нису њихове земље пребивалишта. Ови ученици нису укључени у УИС бројевима, тако да је укупан број страних студената је нешто већи, вероватно више од 4 милиона.

Студенти ће можда желети да размотрите студирање у иностранству закон из различитих разлога, укључујући: • Бити у могућности да изаберете од најбољих адвокатских програма на свету. Поред тога, неки закон специјализације су доступни само у неколико земаља, или су најбољи програми су доступни само у одређеним регионима. • Студирање у другој култури. Студенти следила је ЛЛМ, МБА у ПРАВУ, доктора наука у закон или закон курсева везаних за одређене регионе света требало би да размотре програм учио у том региону да добије пуну културну урањање и боље разумевање њиховог области студија. Поред тога, студенти који планирају каријеру у међународном праву ће добити непроцењиво искуство из живота у другој култури. • Повећана језичке вештине, ако се програм одвија на другом језику него матерњем језику ученика. Поред тога, иако су многи међународни дипл.правник, мр, а докторске програми су сада на енглеском језику, ученици могу да имају прилику да повећају своје језичке вештине кроз додатне студије или асимилације са локалним становништвом.

Студенти следила обзиром диплому правног факултета могу желети да размотрите следеће факторе када одлучују да ли да студира на универзитету у својој земљи или у иностранству: • Трошкови програма, укључујући и животних трошкова. Неке земље нуде јефтин или чак бесплатну школарину, али високи животни трошкови могу офсет те уштеде. Међутим, многе земље и појединачни универзитети нуде стипендије и друге врсте финансијске помоћи, а неки од њих су усмерене на међународним студентима. Земље такође варирају у погледу колико су међународни студенти дозвољено да раде, а неке земље не дозвољавају међународни студенти да раде уопште. Трошкови здравственог осигурања, такође варирају од земље до земље. • Квалитет образовања стекли, у односу на штету и нематеријалну фактора студирања у иностранству, као што су културни потапања и језика. Иако су сви акредитовани господари закона испуњавају висок ниво стандарда, наставне методе варирају у различитим школама, програмима и култура. Поред тога, неки ученици могу наћи да они уче мање када студира у не-матерњем језику. • Језичке вештине потребне. Студенти не вешт у језику наставе за одређену студија ће можда морати да се додатно година или тако провести стицања тог знања. Понекад студенти могу да стекну знање кроз овај студије у својој родној земљи, али у другим случајевима они ће можда морати да проведете додатно време у иностранству. • Врста студије права понуђених, као што су скраћено радно време у односу на пуно радно време, онлине и учење на даљину. Већина земаља захтева међународне студенте са пребивалиштем у земљи на студентској визи да студирају на пуно радно време. Међутим, студенти већ живе у другој земљи на радне дозволе може бити у стању да наставе студије права на непуним радним временом. Поред тога, на мрежи и програме учења на даљину закон нуде велику флексибилност.

Узмите времена сада да проверим правне факултете и правне факултете из целог света. Ако већ знате шта тражите, можете да кликнете директно у ту земљу или на одређене програме. Или узети мало времена да прегледате и чита о узбудљивим програмима доступним права широм света.

Pročitajte više Pročitajte manje