Read the Official Description

Факултет за пословање и глобализацију нуди континуирано универзитетско образовање у широком спектру економских и управљачких наука, комуникације, знања и информационог управљања, јавне управе и е-управе, европских интеграција, као иу пословном и европском праву. Нарочито, Факултет наглашава континуирано образовање у области истраживања миграција и интеграција, као и борбе против компјутерског криминала. Као део овог процеса, Факултет не само да даје стручно знање, већ и специфично управљачко знање и социјалне компетенције неопходне за суочавање са све плуралистичким друштвом. Интердисциплинарни тим искусних наставника који су добро препознатљиви у свијету науке промовишу размишљање и независни рад заснован на методама користећи обимне облике наставе. Осим тога, истраживачки рад факултета се у великој мери фокусира на актуелна економско-политичка и социо-политичка питања у блиској сарадњи са међународном научном заједницом. Један од његових главних приоритета је истраживање усмерено на примену и, у сарадњи са предузећима и јавним институцијама. Поред тога, интердисциплинарни тимови нуде саветовање, саветовање и обуку за предузетнике, невладине организације и доносиоце одлука у свету политике и јавне управе.

Одељење за менаџмент и економију

Трудимо се да будемо први у Европи у извршном образовању и поставили стандарде нашим најсавременијим наставним плановима и програмима прилагођеним потребама менаџера у брзом 21. стољећу. Као дугогодишњи каријерни тренер и партнер нашим руководиоцима, задовољавамо њихове специфичне потребе с најсавременијим управљачким знањем које пружају флексибилне формуле за учење засноване на најновијој технологији. Ово нам омогућава да имамо трајни утицај и на каријере наших менаџера и на само-развој и недавне изазове друштва.

Одељење за пословно право и европске интеграције

Правна изврсност Дунава: реномирани факултет - одличан однос ученика према наставнику - атмосфера у кампусу - интернационалност Одељење за пословно право и европске интеграције је водећа институција за постдипломске правне студије у Аустрији. Њени курсеви су специјално оријентисани према потребама професионалних радника и комбинују изврсност у истраживању и настави. Дунавски универзитет Кремс се налази 80 км од Беча - у једној од најлепших културних пејзажа Европе познатог као Вацхау. Унеско је проглашен за светску баштину.

Одељење за е-управу и администрацију

Нови развој технологије, друштвених и политичких структура мења традиционалне облике рада и структуре управљања. Одељење за е-управу окупља теорију и праксу и пружа даље образовање и обуку на постдипломском нивоу. Степени и семинари се нуде непуним радним временом, тако да професионалци могу проучавати док трају своју каријеру. Кроз истраживање, консултације и бројне националне и међународне кооперације у могућности смо да понудимо најсавременији садржај, решења и методе. Циљ нам је да пружимо нове идеје, иновативне приступе за управљање и решења и алате усмерене на људска решења за јавну администрацију и ИТ менаџмент.

Одељење за миграције и глобализацију

Радимо на критичном питању модерних друштава, а то су миграције и глобализација. Тиме ћемо допринијети бољој разумијевању процеса на послу како би се промовисала социјална кохезија и благостање. Наша настава и истраживање се фокусирају на:

  • Миграција
  • Европа и глобализација
  • Учење, рад и индустријски односи
  • Здравство и социјална заштита
  • Становање, сусједство и регионални развој
  • Социјална сигурност и људска права
  • Религија и интеркултурална комуникација
  • Са посебним нагласком на родне и генерацијске празнине

Бавимо се основним и примењеним истраживањима, пружамо научна упутства за креаторе политике, бизнис, цивилно друштво и медије. Пратимо интегрисани приступ истраживању и доживотном учењу. Наш тим покрива широк спектар професионалних дисциплина, тако да можемо ријешити сложеност миграције и глобализације са различитих тачака.

Одељење за управљање знањем и комуникацијом

Ми смо универзитетски компетентни центар за истраживање, праксу и даље образовање . Предмет који покривамо креће се од спознаје и комуникације до управљања знањем и информацијама, док наш рад ствара импел за економију и друштво. Наша истраживања и стручна знања су базирана на ефикасној комбинацији три дисциплине: когнитивне науке, информационе науке и комуникационе науке. Ову експертизу користимо за развој и учење кључних компетенција у теорији и пракси за људе и организације. Наше Одсек тренутно нуди 16 мастер програма, од којих свака комбинира компетенцију за комуникацију са експертизом менаџмента. Тренутно радимо на седам великих међународних пројеката у области истраживачког дизајна и друштвених система (употребљивост и мрежна истраживања). Да бисмо допунили наш Мастер програм, тако да нудимо сертификовани програм, универзитетске семинаре и обуку менаџмента специфичне за предмет.

Дунавски универзитет Кремс

Универзитет за континуирано образовање Дунавски универзитет Кремс је универзитет за континуирано образовање. Њени курсеви су специјално оријентисани према потребама професионалних радника. Универзитет нуди ексклузивне мастер програме и кратке програме у пет области студирања. Ради више од 8.500 студената и са 17.000 дипломираних студената из 90 земаља, он је један од водећих понуђача курсева за даље образовање у Европи. Дунавски универзитет Кремс комбинује скоро 20 година искуства на постдипломском образовању са иновацијама и највишим стандардима квалитета у истраживању и настави.

Programs taught in:
енглески језик
немачки

Ova škola takođe nudi:

Sertifikat

Danube University Krems FBG - Department of Law

Арбитража сертификованог програма ... [+]

Арбитража

Различите методе доступне адвокатима у рјешавању спорова постале су све важније у правној пракси. Арбитража, заједно са алтернативним средствима за решавање спорова, сада припада основној делатности међународних правних фирми. Арбитража сертификованог програма

Програм скраћеног радног времена је посебно дизајниран за појединце који не могу напустити професионалне или личне обавезе за читав стандардни академски семестар.... [-]

Аустрија Krems an der Donau
October 2019
Fleksibilno vreme
1 семестар
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Introducing the International Dispute Resolution LL.M. at Danube University Krems

Donau-Universität Krems
Address
Donau-Universität Krems Dr.-Karl-Dorrek-Str. 30
3500 Krems an der Donau, Lower Austria, Аустрија
Vebsajt
Telefon
+43 2732 8930