Read the Official Description

Одрживост Колеџ Бриж (СЦБ) је приватна установа, нуди наставак образовања, истраживања, савјетодавне услуге и посредовање, за јавност широм света - на животну средину, енергетике, климатских промена и здравља и безбедности питањима.

Активности СЦБ су инспирисани и вођени 2015 УН одрживом развоју и 2016. Европске акције за одрживост.

СЦБ се састоји од Центра за континуирану едукацију, Центра за истраживање, Центра за медијацију и решавање спорова, као и центар за саветодавне услуге.

То је подржан од стране велике групе СЦБ Фелловс, Саветодавног одбора Међународне и Пријатеља СЦБ.

Бриж 1

Континуирано образовање

СЦБ Центар за континуирану едукацију (ЦГО) организује наставак образовања (програми, конференција, семинара, презентација), који је "Проблем оријентисана", "покреће захтев", "научно заснован" и "дидактички иновативни". То је у принципу ради у интердисциплинарном начин и са фокусом на хуманистичке аспекте друштвених наука и. Где је укључен биомедицинских експертиза неопходна и опортуно, природне науке и. Мери образовање је циљ.

СЦБ ЦГО активности не доводе до момачко, мастер или докторат. Учешће и евалуација награђен са СЦБ ЦГО сертификат (похађања, учешћа, евалуација).

СЦБ Центар за истраживање

СЦБ Центар за истраживање (ХР) обавља (интер) дисциплинске истраживање животне средине, енергетике, климатских промена и здравља и безбедности питањима. То се ради на иницијативу СЦБ Фелловс и / или на захтев јавних или приватних лица.

Истраживање урађено је представљен на СЦБ лансирне догађаја, семинара и конференција, а објављен је у СЦБ Опинион радова.

Бриж

Посредовање

СЦБ Центар за медијацију и решавање спорова (ЦМДР) има за циљ да промовише медијацију и друге резолуције алтернатива спорова (АРС) технике у заштити животне средине, енергетике, климатских промена и здравља и питањима безбедности. Она обухвата активности фламанског Удружења за васпитање и посредовање у комплексним инвестиционим пројектима, као што је у 2010. години Курт Декетелаере и Дирк Хенцкенс, и отворен је за европским и међународним збивањима АДР.

Саветодавне услуге

СЦБ Центар за услуге саветовања (ЦАС), пружа правну и мултидисциплинарни савете и подршку влада (локални, национални, европски, међународни), профитне и непрофитне организације у заштити животне средине, енергетике, климатских промена и здравља и питањима безбедности. То се ради у научном и непристрасан начин. СЦБ КАС делује као "друго мишљење" испоручиоца за права и консултантских фирми.

СЦБ Визија и мисија

СЦБ визија је "Инвестирање у знању за одрживу будућност".

СЦБ мисија је:

  • Делимо страст за животну средину, климатске, енергије, здравља и безбедности,
  • Налази цонтент-дривен континуиране едукације уместо образовања формату погон,
  • Бити флексибилан, прилагодљив и предвиђање на регулаторно окружење се стално мења,
  • Обављање интердисциплинарно истраживање из друштвених и хуманистичких наука перспективе, док је укључити све заинтересоване стране,
  • Достављање компетентан и по мери савјетодавне услуге, посредовање и решавање спорова,
  • На основу "нетворк-порекло", чиме водећих светских стручњака у добити, непрофитна, владе и академском сектору за оне који немају времена или могућност да студирају или се ангажују у иностранству,
  • Бити глобално, и што стално образовање и истраживање доступно свима, без обзира на локацију и временске,
  • Тежња за изврсност у свим активностима развијеним, уз подршку светске класе група ангажованих и надлежних другова.
Бриж
Programs taught in:
енглески језик
Location address
Potterierei 4
8000 Bruges (Belgium)

Bruges, Flanders, BE
Social Media