Read the Official Description

Универзитет Париз 2 Пантхеон-Ассас заговара различитост и негује истинску синергију између истраживања, наставе и примене. Он нуди широк избор предмета како у иницијалном тако иу континуираном образовању, коалиционим студијама у иностранству и теренским радовима.

Универзитет Париз 2 Пантхеон-Ассас, који се сматра првим универзитетским универзитетом Француске, посвећен је одржавању традиције из које је настао, чувајући, али и увијек тежњи да подигне свој ниво изврсности у сљедећим дисциплинама: приватно право и криминалистика, јавно право, Политичке науке, Римско право, Историја права, Економија, Менаџмент, Информационе и комуникационе науке.

Наша широка партнерства не само са великим француским, европским и међународним агенцијама већ и са великим финансијским и индустријским фирмама, обезбеђују сидриште у професионалном свету и гарантују истинску поливалентност за коју смо познати.

Пажљиво према потребама студената, универзитет пружа академске програме прилагођене и организованим унутар оквира ЛМД. Различите дигиталне услуге, туторијале, све већу и свеобухватну библиотеку, курсеве и стручне савјетодавне услуге, као и избор ваннаставних спортских и културних активности, сви заједно раде и усаглашавају универзитетско искуство сваког ученика.

Еуропеан Цоллеге оф Парис

У склопу Универзитета Париз 2, као део тога, Европски колеџ у Паризу окупља тим високо квалификованих професора Париза 2 специјализираног за европски закон, познат по својој изврсности у образовању и истраживању, као и његових јаких веза са француским, Европске и међународне институције, пословни свет и правна професија.

Универзитет се налази у латинском четврту, у срцу сједишта моћи и културе, чинећи Париз јединственим мјестом за проучавање.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLM

Université Paris II Panthéon-Assas

ЛЛ.М. (Магистар правних наука) у европском праву пружа студентима могућност да стекну свеобухватно разумевање европског права у већини области које спадају у надлежност Е ... [+]

Европска унија је једна од најсложенијих и још увијек фасцинантних социо-економских организација у данашњем свету и од данас је неопходно схватити функционисање и природу свог правног система. Као главни међународни играч, Европска унија је успоставила везе са земљама широм свијета у трговини, сарадњи, финансијским и хуманитарним капацитетима. Европска унија све више расте, а стручњаци потребни на терену. ЛЛМ у европском праву Универзитета Париз ИИ је јединствен и концизан програм који се у потпуности подучава на енглеском језику, који вам нуди могућност да детаљно проучите најважније области права и стекнете увид у политичке, правне и финансијске импликације које она подразумијева. Прави европски тим висококвалификованих професора предаје те курсеве и омогућава вам да стекнете потребне вјештине како бисте се суочили са узбудљивим изазовима и могућностима нашег времена.... [-]

Француска Paris
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
Paris, Île-de-France, FR