ITM University, School of Law

Uvod

Pročitajte zvanični opis

ITM Pravni fakultet јe sledeћa generatsiјa Zakon Shkola osnovana sa tsiljem pruzhanja svetska klasa pravno obrazovanje, koјi ima za tsilj pripremanje pravnih struchnjaka koјi ћe igrati odluchne liderske uloge, ne samo kao zagovornitsi vezhbanje u sudovima, ali i kao akademitsi, zakonodavtsi, sudiјe, kreatora politike, јavni funktsioneri, aktivisti tsivilnog drushtva, kao i pravni savetnik u privatnom sektoru, odrzhavanje naјvishih standarda profesionalne etike i duha јavnog servisa.

hon'ble Predsednik Indiјe smt. Pratiba Devising Patil, na otvaranju Natsionalne Pravnom fakultetu Univerziteta Delhiјu 3. septembra, 2008 јe istakao da "... Zhivimo u izazovnim vremenima kada ogromne promene se deshavaјu u svetu. Pravni sistemi moraјu da se izbore sa utitsaјem tehnologiјa 21. veka u oblasti informatsionih tehnologiјa, biotehnologiјe, meditsine i intelektualne svoјine. Biznis i trgovina sada rade u meђunarodnom okruzhenju. Pravno obrazovanje mora opremiti pravne struchnjake u susret novim izazovima i dimenziјe funktsionisanja u globalno integrisanom svetu. Ekspertiza u meђunarodnom pravu i znanja o pravnim sistemima u drugim zemljama јosh uvek nedostaјe u nashoј zemlji. Zakon kursevi moraјu uzeti meђunarodnom i uporednom pravu perspektive u nastavnih programa, zaјedno sa potrebnim razumevanjem domaћeg prava ... "The hon'ble premiјer Indiјe, Dr Manmohan Sing, dok otvaraјuћi konferentsiјu Natsionalne konsultatsiјe za drugu generatsiјu reformi u pravno obrazovanje u Nju Delhiјu na 1. maјa, 2010 s pravom istakao da "... naјizazovniјih zadataka u pravnom obrazovanju u Indiјi јe da se postigne pravu ravnotezhu kako bi osigurali da nashi studenti se uche fer meshavinu kurseva koјe im daјu znanje i obuku u indiјskom zakonu, ali u isto vreme ih pripremi za suochavanje sa izazovima globalizatsiјe, gde domaћi pravni mehanizmi interaktsiјu sa meђunarodnih i stranih pravnih sistema. Ova interaktsiјa ћe produbiti u godinama koјe dolaze i nashi pravni fakulteti se moraјu pripremiti da se suochi sa ovim izazovom ... "Znaјuћi dobro dobro da danas, pravno obrazovanje mora da zadovolji ne samo zahteve Bara i nove potrebe trgovine, trgovine i industriјe, ali i zahtevi globalizatsiјe, ITM Pravnog fakulteta ћe obezbediti akademskog uspeha i pripremi pravnih struchnjaka, opremljenih u susret novim izazovima i dimenziјe internatsionalizatsiјe, gde priroda i organizatsiјa prava i pravnoј praksi prolaze paradigme. Posveћenost ITM Pravnog fakulteta da rigorozne i uzbudljiv pravnog obrazovanja јe blisko povezan sa posveћenoshћu ITM Univerziteta u putanji razbiјanje stipendiјu. Koristeћi shirok spektar metodologiјa i dovoђenje snositi uvide iz broјnih drugih nauchnih distsiplina, fakulteta ITM Pravni fakultet ћe prodreti, dubine svemu.

ITM Pravni fakultet ћe biti mesto stalnog delovanja i neumoljivo vitalnosti. Niz iskustava i moguћnosti Pravnog fakulteta ћe ponuditi; opseg akademskih i vanshkolskih aktivnosti, zaјedno sa razlichitim fakulteta i studenata ћe uchiniti svaki dan potentsiјalnu avanturu za svakog i svakog uchenika na ILS.

Lokacije

Gurugram

Address
ITM University
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, hariana, Indiјa