Read the Official Description

Технолошке иновације и трансформација у социјалног понашања отварају нове, невероватне призора. Компаније морају бити спремни да прихвате ову промену, тако да они могу да се суоче са новим динамику тржишта кроз одговарајуће вештине и компетенције, и млади људи треба да буду свесни нових могућности и да буде спреман за каријеру у будућности.

Зато је наша понуда обука је формиран од два различита, али свеобухватних, стаза: један за корпоративни сектор и један за људи. Први, којим руководи Дигитални Академиа, Је фокусирана на помагање компаније иновирају свој рад, организацију и језичке метода; друга дизајн и ставља у пракси образовних курсева које пружају студентима са вештинама потребним за нове професионалне изазове.

Недавно, Х-ЦАМПУС је рођена: јединствен пројекат на националном и међународном нивоу, у циљу стварања комплетан К-12 програма, од вртића до средње школе, плус постдипломских курсева, који ће омогућити да млади људи данас и сутра да свесно адресу и са разумевањем велике промене које дигитална технологија производи на глобалном нивоу.

Programs taught in:
енглески језик
Италијан