Read the Official Description

ПРИЈАВА на УниТо за 2019-2020 је ОПЕН до 14. априла 2019. Пријавите се на хттпс: //аппли.унито.ит

University of Turin је један од најстаријих и престижних италијанских универзитета .

Хостинг око 70.000 студената , 4.000 академских, административних и техничких кадрова , 1800 постдипломских и постдипломских студената и са 120 зграда у различитим областима у Торину и кључним местима у Пиемонту , University of Turin може се сматрати " а-град ", промовисање културе и производњу истраживања, иновација, обука и запошљавање.

University of Turin је данас један од највећих италијанских универзитета, отворен за међународна истраживања и обуку. Он изводи научна истраживања и организује курсеве у свим дисциплинама, осим за инжењерство и архитектуру. Она је саставни дио заједнице, која делује на оживљавању урбаних и приградских подручја, промовише културну интеракцију, друштвену интеграцију и развој, подстиче дијалог и увид у тренутну стварност.

Стипендије доступне међународним студентима

Информације: ен.унито.ит/интернатионал- стипендије

Курсеви

University of Turin практично покрива све области знања; истраживачки центри за медицинску дијагностику, биосензорику и нанотехнологије су међу најбољима у Италији.

Неке од понуђених диплома су јединствене у Италији, као што су Војна стратегија, биотехнологија, спортске науке, рестаурација и конзервација (у Венарии).

University of Turin има изузетну историјску традицију у традиционалним предметима као што су историја, филозофија, право, економија и медицина, али се тренутно распада у важне модерне секторе, као што су прехрамбена наука, социјална политика, информатика, сценске уметности и комуникацијске науке .

Програм фонда

(Основних студенти)

Пријем у италијански циклус првог циклуса обично подлеже најмање 12 година похађања средње школе.

Студенти на додипломским студијама који су стекли диплому средње школе након периода краћег од 12 година могу се придружити програму Фондације: једногодишњи онлине курс који обезбеђује 60 кредита који се углавном састоје од италијанског језика и културе и других субјеката од интереса. Међународним студентима је дозвољено да присуствују читавом програму онлине у својим земљама, осим завршног теста који ће се одржати на University of Turin .

Фондација је такође отворена за максимални износ од 30 кредита у италијанском језику и култури студентима чија је школска година завршена шест мјесеци прије италијанске школске године и од њих се не тражи да добију даље универзитетске кредите.

Информације на хттпс://фоундатионпрограмме.унито.ит/

Библиотеке и музеји

Постоји више од 70 универзитетских библиотека које чине око два милиона књига: 100.000 су старински запремине. Ботаничка башта и неколико универзитетских музеја као што су "Цесаре Ломбросо" - Музеј криминалистичке антропологије и "Луиги Роландо" - Музеј људске анатомије су добро познати.

Универзитет се бави интересовањем мреже локалних музеја, на тему од Египта до савремене уметности и води своје властите медијске, радијске, телевизијске и филмске продукцијске јединице.

Јака преданост

Универзитет активно стоји на низу социјалних питања, као што су животна средина, дрога, једнаке могућности и права особа с посебним потребама. Она такође делује као међународни ниво путем аранжмана са Индијом, Кином, земљама у развоју у Азији, Латинској Америци, Источној Европи, Медитеранској области и са бројним међународним организацијама које послују у региону.

Пијемонтска регионална агенција за право на универзитетско образовање (ЕДИСУ) - регионална институција која нуди помоћ студентима - додјељује стипендије универзитетским студентима на основу претпоставки заслуга и потреба: износ стипендија зависи од финансијске ситуације ученика.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLM

University of Turin

Иновативни постдипломски мастер програм у напредним европским, међународним и транснационалним правним студијама у потпуности на енглеском језику. Широка и мултидисциплин ... [+]

ПРИЈАВА на УниТо за 2019-2020 је ОПЕН до 14. априла 2019. Пријавите се на хттпс: //аппли.унито.ит

Иновативни постдипломски мастер програм у напредним европским, међународним и транснационалним правним студијама у потпуности на енглеском језику.

Широка и мултидисциплинарна понуда курсева који омогућују студентима да створе професионално оријентисани курикулум прилагођен њиховим интересним областима.... [-]

Италија Turin
October 2019
Redovne studije
2 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Address
Via Verdi, 8
10124 Turin, Piedmont, Италија
Vebsajt
Telefon
+39 011 6706111