Read the Official Description

Абрахам Линколн Универзитет је онлине институција која национално акредитоване доктор права, сарадник, диплому, мастер и дипломских / сертификата програме.

Алу је Онлине Дегрее трагови су практичне и приступачне, користећи напредне, лак за учење, интерактивни технологију. Зарадити диплому потпуно онлине права, кривичног правосуђа, посао, то је, правник студија, и још много тога.

Зарадите Ваш Онлине дипломирани правник

АЛУ је један од најбољих Цалифорниа правних школа у којима се у потпуности онлајн докторирао - ми смо поносни пионир у правном образовању на даљину. Алу је регистрован са Комитетом Бар контролора државне Бар Калифорнија у неопуномоћен даљину школа за учење категорију.

Алу продаји Универзитет: нега, Цоннецт, Цреате Алу мисија је да пружи прилика доживотног учења за студенте који могу бити недовољно традиционалним образовним институцијама.

Циљ сваког факултета и члан особља АЛУ да достави привлачан, релевантне инструкције и оригинално, персонализовану подршку студената. Инструктори нега о студената јединственим околностима. Алу повезује са студентима нудећи осећај припадности и славимо успех ученика и допринос заједницама у којима служе. Ми смо поносни на наше задржавање стопа и наших алумни односа.

Абрахам Линколн Универзитет инспирише и охрабрује наше ученике да освоји изазове и достигну свој пуни потенцијал за остваривање својих циљева у академској заједници доживотног учења. На тај начин, можемо побољшати и допринети нашим заједницама и створити будућност желимо.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Diploma

Abraham Lincoln University

Диплома у Паралегал студија програму пружа основе у области права неопходне за добијање позиције ан ентри левел као правног асистента или правник у успостављању закона у ... [+]

У продаји диплома у Паралегал Студиес Програм

Диплома у Паралегал студија програму пружа основе у области права неопходне за добијање позиције ан ентри левел као правног асистента или правник у успостављању закона у вези. Наш онлајн на часови о-кампусу обезбеди окружење убрзаног учења у области Паралегал студија. Паралегал студенти добијају студент-рачун са Вестлав и постану ефикаснији у обављању онлајн правна истраживања. Зарадите свој Паралегал степен на мрежи и унапреде своју каријеру. Обратите се АЛУ признања представник данас да науче како онлине степен у Паралегал студијама може да вам пружи новом узбудљивом каријера за вашу будућност.... [-]

Сједињене Америчке Државе Los Angeles
September 2019
Fleksibilno vreme
2 семестра
Online студије
Pročitajte više na srpskom

Doktor Prava

Abraham Lincoln University

Доктор права Програм захтева 140 четвртфинале јединице и заврши преко отприлике четири године. Након доношења прве године зет студентима 'испита (ФИЛСКС, такође познат ка ... [+]

Докторирао

Доктор права Програм захтева 140 четвртфинале јединице и заврши преко отприлике четири године. Након доношења прве године зет студентима 'испита (ФИЛСКС, такође познат као "Баби Бар"), генерални правосудном испиту (ГБКС, такође познат као Цалифорниа правосудног испита), вредновање моралног карактера, Мултистате професионалне одговорности испиту (мпре) , а не бити у заостатку са обавезама подршке породице, АЛУ дипломци имају право да постану пуноправне чланице државне Бар у Калифорнији и имају право да вежбају у Калифорнији. ... [-]

Сједињене Америчке Државе Los Angeles
September 2019
Fleksibilno vreme
4 године
Студије на универзитету / кампус
Online студије
Pročitajte više na srpskom