Read the Official Description

Массацхусеттс школа мисије Закона је да обезбеди академски ригорозне приступачан правно образовање наглашавајући етику, заступање, руковођење и професионалне вештине. МСЛАВ даје приступачнији правно образовање лидерима сутрашњице у праву, бизниса и технологије који желе да допринесу својим заједницама као адвокати, адвокати и лидери. Адвокати имају значајан утицај у нашем друштву и МСЛАВ припрема његови дипломци да користи ту моћ да помогне својим клијентима и добије друштвени напредак који закон степен је традиционално добили.

Да оствари своју мисију, Масачусетс Правни факултет окупља разноврсну групу научника, судија, стручних практичара и других стручњака да појединцима из свих средина ригорозан, професионално предност, јефтин правно образовање, тако да они могу да побољшају свој живот и боље служити њиховим заједница.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

Doktor Prava

Massachusetts School of Law

Докторирао није само стручне спреме у праву. Добијање ЈД степен је Фондација која ће отворити свет могућности у свету права, бизниса, и безброј других професија. ... [+]

Доктор права

Массацхусеттс школа Закона обезбеђује висок квалитет, практичне и приступачне правно образовање. Роллинг признања се нуде и ЛСАТ није потребан. Массацхусеттс Правни нуди најнижу школарину у односу на било који правни факултет у Новој Енглеској.

Опис програма:

Докторирао није само стручне спреме у праву. Добијање ЈД степен је Фондација која ће отворити свет могућности у свету права, бизниса, и безброј других професија. В Массацхусеттс школе права, имате могућност да се фокусира своју Јурис доктор у различитим аспектима права, као што су бизнис, грађанских права, кривичног, међународног, телесне повреде, и још много тога.... [-]

Сједињене Америчке Државе Andover
September 2019
Redovne studije
Fleksibilno vreme
3 - 4 године
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom