Read the Official Description

Основана 1873. године, Мерцер Университи Сцхоол оф Лав има дугу традицију у производњи практичне спреман адвокате који су спремни да се баве и посвећени да служе. Школа је стекао репутацију као одличну провајдера правног образовања са интензивним фокусом на студента и факултета интеракције.

Мерцер Правни факултет има поносну наслеђе иновација, изузетности и услуга, а то је изградња на том наслеђу у складу са тренутним изазовима са којима се суочавају правној струци.

Наш факултет и особље су водећи на путу у развоју наставног плана и програма, педагогију и истраживање које помера професију напред док остајући верни нашој историјског идентитета као место које вреднује лични однос, обуку вештина и етике и професионализма.

вхилав_1

Зашто Мерцер закон

Ваше путовање да постане Мерсер адвокат почиње овде - упознавање дивне људе, програме и места који чине Мерсер Закон разликује међу својим вршњацима. Оно што нас разликује од других правних факултета? Намерна избори смо направљени у оквиру наставног плана, Факултет доле на земљи који уче, а култура тесно повезано која чини учење забавно и успех могући.

Можда те ствари треба да буду стандардни међу правним факултетима. Они нису, али национално смо препознали за њих. Овај убедљив комбинација добром обуком, одличним наставе, и без премца подршке наставља да покрене Мерцер Правног факултета и студентима напред.

Заиста ценимо ваше интересовање за Правног факултета, Мерцер и надам се путовање са нама на вас на нашем сајту тера посетите нас и сазнајте више.

јединствена заједница

На Правном факултету Мерцер, студенти уживају малу, подржавајући заједнице. Факултет и особље су посвећени индивидуалном успеху сваког студента. врата професора су отворена за студенте, и студенти имати користи од неуобичајено велики степен индивидуалне пажње. Многи чланови бара Мацон и Атланта служе као допуна факултета; студенти искористе бројне могућности ектернсхип; и државне и федералне цлерксхипс су доступни овде.

Ми смо део динамичног приватног универзитета који поседује и друге постдипломске програме као што су медицина, бизнис, и фармације; изванредне музике и уметности понуда; и јак атлетски програма. Мерцер Университи је члан јужне конференције и једини приватни универзитет у Грузији у поље за НЦАА Дивисион 1 програм. Са више од 8.300 студената уписаних у 12 школа и факултета на кампуса у Мацон, Атланта, и Саваннах, и на четири регионалне академских центара широм државе, Мерцер је стално рангиран међу водећим институцијама нације таквим публикацијама као УС Невс & Ворлд Репорт и Принцетон преглед.

Правног факултета Близина Атланти пружа све могућности за међународне града у кратком растојању. Атланта домаћин бројних адвокатске фирме, неколико Фортуне 500 сједишта, разне операције владе, као и низ спортских и места културе.

На Правном факултету Мерцер имамо најбоље од оба света: малу школу у заштићеним заједници, са везама са једним од најутицајнијих градова у земљи. Мерцер Правни факултет нуди својим студентима прилику да науче више, и живи више, у окружењу које вреднује напоран рад, колегијалност, као и јавне службе.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLM

Mercer University School of Law

Мајстори у упоредном праву (МЦЈ) степен у Интернатионал Бусинесс и трговачко право на Мерцер Правном факултету Универзитета је карактеристичан програм осмишљен како би ст ... [+]

Мастерс у упоредном праву

Мајстори у упоредном праву (МЦЈ) степен у Интернатионал Бусинесс и трговачко право на Мерцер Правном факултету Универзитета је карактеристичан програм осмишљен како би стране адвокате како академску и практичну обуку.

Програм карактеристике:

Једногодишњи студиј на Мерцер је Атланти и Мацон кампуса (јун - мај) Сертификат на енглеском језику Траининг Академски и практична обука са акцентом на међународном пословању и трговинског права Опција да учествује у Ектернсхип у Атланти са комерцијалном пословању, адвокатске канцеларије, или владине агенције ... [-]
Сједињене Америчке Државе Macon
September 2019
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom

Mercer Law: In Good Company