Read the Official Description

Закон Дицкинсон Пенн Стате-а је посвећен производњи адвокатских приправника који су опремљени са доктринарним знањем, практичним вештинама и ванредним компетенцијама неопходним за савршенство на све глобалном правном тржишту. Значке образовања Дицкинсон Лав су иновативни курикулум који се од првог дана права на правну школу ослања на искуствено учење како би припремио наше ученике да практикују право и добродошлицу и подржавају заједницу. Основан у Царлисле, Пеннсилваниа, 1834. године, Дицкинсон Лав је најстарија правна школа у Пенсилванији и пета најстарија у држави. Током протеклих 182 година, Дипломци права Дикинсон укључили су најистакнутије адвокате, судије, владине и корпоративне лидере и правнике. Наше спајање 1997. године са Пенн Стате проширило је нашу репутацију, мрежу и заједничке програме - допуњавајући Дицкинсонов закон као иновативни лидер у искуственом образовању. Како би осигурали да можемо пружити практичне тренинге за наше студенте, Дицкинсон Лав је ограничио сваки ЛЛ.М. кохорт на 20 студената. Ова намјерно маља класа осигурава да ученици добију фокусирану пажњу са факултета, гарантирају довољне могућности за учење у пракси и испуњавају обећање правног факултета како би најбоље положили своје студенте да осигурају запошљавање на конкурентном тржишту.

Основни принципи Факултет Пенн Стате-овог закона Дицкинсон усвојио је следеће основне принципе који одражавају и воде вредности и тежње институције:

1. Да нашим студентима додјељујемо читав низ конкретних вјештина вежбања потребних за најефикасније обављање правних професионалаца на локалном, државном, националном, транснационалном и међународном нивоу у двадесет првом вијеку.

2. Да се ​​укључимо у сталну потрагу за знањем и мудрошћу коју делимо не само са нашим студентима већ и са правним професионалцима, научницима, политичарима и другима, у складу са улогом Пенн Стате-а као истраживачког универзитета свјетске класе.

3. Вољно допринијети нашим услугама универзитету и локалним, државним, националним и међународним напорима за побољшање глобалног разумијевања, живота и благостања наших ученика и свијета у којем ће живјети.

4. Да свакодневно настојимо да подстичемо осећај заједнице и међусобну подршку између и између факултета, студената и особља, иу нашим интеракцијама изван правне школе.

Курикулум

ЛЛ.М. програм је курс за акредитивну годину од 24 кредита. Студенти се морају уписати најмање 12 кредита по семестру и могу се уписати у највише 17 кредита по семестру. Основни курсеви програма упознају вас са јединственим аналитичким методологијама. Тада ученици могу одабрати курсеве из нашег наставног плана "Лавиер Ас ..." подијељени специјалним областима студија и креирати персонализиране стазе на основу подручја од интереса. ЛЛ.М. студенти могу да се упишу у богат низ курсева који су понуђени у наставном плану програма права, укључујући фокусирани курс студија у једној од специјализованих поља испод:

 • Арбитража, посредовање и преговарање
 • Пословно право
 • Уставно и управно право
 • Кривично право и поступак
 • Цибер закон, приватност података
 • Елдер Лав
 • Здравствени закон и политика
 • Интелектуална својина
 • Међународно заговарање суђења
 • Закон о јавном интересу
 • Закон о безбедности
 • Пореско право
 • Залагање и суђење у суђењу

ЛЛ.М. Независна студија и искуство учења ЛЛ.М. студенти могу самостално полагати курсеве за 3 кредита у једном семестру, а не више од укупно 4 кредита током два семестра ЛЛ.М. програм. Уз сагласност проректора за академске послове, ЛЛ.М. студенти могу уписати курсеве из искуственог учења који се нуде у правној школи, укључујући про боно, клиничке и програме стажирања. ЛЛ.М. студенти могу поднијети захтјев за боравак у трећем семестру правне студије у намјери да заврше програм изучавања учења или припреме за полагање испита у Сједињеним Државама.

Стажирање Како се Дицкинсон Лав Сцхоол налази мање од 20 миља од главног града и мање од два сата од Вашингтона, наши ученици имају прилику да раде са националним адвокатским фирмама; владине агенције на локалном, државном и федералном нивоу; приватне корпорације; и непрофитне организације - и тиме у томе, да стекну осећај урбаних, приградских и руралних правних заједница.

Ученици права на семестре у пракси Дицкинсон Лав имају могућност да наставе прелазак са обећавајућег ученика на вежбање адвоката учествујући у Семестарима у пракси Правне школе. Ови уникатни програми омогућавају студентима да проведу један семестар који ради пуним радним временом у различитим законским окружењима у Харрисбургу, Пеннсилваниа; Васхингтон, ДЦ; или међународно место. Претходни пласмани укључују:

 • Међународни кривични суд за бившу Југославију (Хаг, Холандија)
 • Високи комесар Уједињених нација за избеглице (Цапе Товн, Јужна Африка)
 • Међународна адвокатска комора (Лондон)
 • Чувар људских права
 • Служба унутрашњих прихода
 • Комисија за хартије од вредности у САД
 • Одељење за правосуђе у САД, Одељење за заштиту животне средине
 • Секретаријат за правосуђе САД-а, људска права и специјални кривични поступак
 • УС Департмент оф Треасури, Канцеларија за контролу иностране имовине
 • Комисија за једнаке могућности запошљавања у САД
 • Пројекат владиног надзора (агенција за заступање упозорења)
 • Пенсилванија
 • Пеннсилваниа Стате Систем оф Хигхер Едуцатион
 • Правни центар за насиље у породици ИВЦА

Факултетски студенти Дицкинсон студија уче од посебног и посвећеног пуног радног времена, а допуњавају га факултет за адвокате и судије. Значајно је да су сви стални чланови факултета провели годинама у пракси и наставили су да се баве националном и међународном правном професијом кроз про боно парницу, посредовање, савјетодавне комисије и стипендију. Факултет сматра да би њихова научна и наставна мисија требала бити комплементарна. Као ангажовани научници прихватају да је солидно разумијевање теорије неопходно за способност наших студената да раде као правни професионалци у све већем глобалном, разноврсном и софистицираном правном окружењу. Факултет је у потпуности посвећен заједници и подржава успех наших студената. Дуго пре него што је постала у моди, факултет је прихватио политику отворених врата која је охрабрила ученике да се зауставе од факултетских канцеларија без заказаног именовања.

Јавни интерес и Про Боно Правила професионалног понашања обавезују сваког адвоката, без обзира на подручје његове или њене праксе, да пружи правне услуге недовољно заступљеном. Закон Дицкинсон-а одобрава овај захтев и сматра да је помагање сиромашнима један од најзапажајнијих делова адвокатског посла. Пројекат "Миллер Центре Про Боно" у Правној школи обезбеђује да студенти имају прилику да се баве про боно јавним интересовањем већ у првом полугодишту. Дицкинсон Лав додељује стипендије за љетњи рад у јавном интересу, а школски програм помоћи за стипендију и програм помоћи за отплату кредита помажу студентима да наставе пуно радно вријеме јавног интереса након дипломирања.

Инклузивна заједница Верујемо да разноврсност обогаћује свачије образовање. Ми смо посвећени поздрављању људи разноврсних култура и начина живота, како смо их припремили да постану нова генерација адвоката спремних за праксу. Као инклузивна заједница, Закон о Дикинсону дефинише широк спектар разноврсности како би укључио расне и етничке мањине, жене, особе са инвалидитетом, чланове ЛГБТК заједнице, ветеране, студенте прве генерације, одрасле ученике и све остале који су искусили подређеност, маргинализацију или изолацију у академским заједницама због њиховог идентитета. Драго нам је да подржавамо разне афинитетне организације студената, као што су:

 • Црно удружење студената права (БЛСА)
 • Латино / удружење правних студената (ЛЛСА)
 • Канцеларија за војно право (МЛЦ)
 • ОутЛав (удружење студената ЛГБТК)
 • Женски правни клуб (ВЛЦ)

Штавише, основни курсеви Дикинсоновог закона интегришу различите перспективе и испитају релевантност различитости према закону, правном процесу и пракси. Курикуларним понудама Правне школе и ваннаставним активностима, студенти Дикинсон закона могу развити културне компетенције и боље разумјети мањинска гледишта.

Алумни Мрежа Не само да ћете постати део овог дугог и поносног наслеђа дипломаца из Дикинсонског закона, већ ћете такође постати члан Пеннине алумни мреже са више од 700.000 - највећа активна мрежа алумни које плаћају плаћене дионице на свијету. Дицкинсон Лав има ЛЛ.М. алумни који раде по целом свету.

Објекти Динкинсон Лав потпуно реновирана историјска кућа у Царлислеу, Пеннсилваниа, намерно је дизајнирана да унапреди посвећеност Правне школе заједници. Овај ЛЕЕД сертификовани објекат садржи најсавременије учионице и просторије за семинаре; судница са потписом у мраку са опсерваторијом са 200 места; простор за слушање; тространи Х. Ладдие Монтагуе, Јр. Лав Либрари; собе за групно учење; Ридге Цоммонс; двориште; и кафић. Све учионице су опремљене софистицираном аудиовизуелном технологијом која омогућава студентима и професорима да комуницирају у реалном времену са колегама и професионалцима широм света.

Каријера Услуге Да би студентима помогао да преговарају о данашњем изазовном тржишту рада, Дицкинсон Лав нуди низ ресурса који иду изнад и ван традиционалних каријера. Обимне мреже лојалних алумни из Пенн Стате и Дицкинсон Лав-а су посвећене да помогну нашим студентима да успеју у својим жељеним професијама. Дипломци права Дицкинсон уживају награђиване каријере у различитим областима правне праксе, као иу пословном и индустријском сектору, влади и академским установама.

Финансијска помоћ и стипендије На располагању су ограничени број стипендија заснованих на заслугама за високо образовање. кандидати. ЛЛ.М. програмска настава, накнаде и процењени трошкови наведени су на веб сајту Дицкинсон Лав .

ЛЛ.М. Пријаве ЛЛ.М. Комитет за пријем у Пенн Стате-у Дицкинсон Лав анализира завршене апликације на непрекидној основи. Иако Комисија за пријем покушава да обавести подносиоце пријава чији су досијеи непотпуни, на крају је подносилац захтјева одговоран за осигурање благовременог завршетка његове или њене пријаве. Док већина студената жели да се упише у јесењег семестра (август), Пенн Стате-ов закон Дицкинсон нуди могућност започињања ЛЛ.М. програм у пролећном семестру (јануар). Одлуке о финансијској помоћи и стипендијама за Пенн Стате-ов закон Дицкинсон ЛЛ.М. програм се пуштају на усавршавање и прате обавештење о пријему у ЛЛ.М. програм. Наш ЛЛ.М. кохорт се држи намерно малих и не више од 20 ученика да подстакне већу интеракцију са ЈД студентима и правним факултетом, као и судије и адвокате у подручјима Харрисбург и Васхингтон, ДЦ. Пенн Стате универзитет је досљедно рангиран међу водећим истраживачким и наставним институцијама у свијету. Пођите на студије са нама на Пенн Стате'с Дицкинсон Лав! Да бисте сазнали више о ЛЛ.М. Програм у Penn State Dickinson Law , контактирајте координатора за међународне програме, Сарах Гуиллен.

Programs taught in:
енглески језик

Ova škola takođe nudi:

LLM

Penn State Dickinson Law

ЛЛ.М. Програм Пенн Стате'с Дицкинсон Лав студентима и адвокатима обучавао изван САД-а разумијевање америчког правног система на високом нивоу. Основни курсеви програм ... [+]

ЛЛ.М. Програм Пенн Стате'с Дицкинсон Лав студентима и адвокатима обучавао изван САД-а разумијевање америчког правног система на високом нивоу. Основни курсеви програма упознају вас са јединственим аналитичким методологијама.

Како би осигурали да можемо пружити практичне тренинге за наше студенте, Дицкинсон Лав је ограничио сваки ЛЛ.М. кохорт на 20 студената. Ова намјерно маља класа осигурава да ученици добију фокусирану пажњу са факултета, гарантирају довољне могућности за учење у пракси и испуњавају обећање правног факултета како би најбоље положили своје студенте да осигурају запошљавање на конкурентном тржишту.... [-]

Сједињене Америчке Државе Carlisle
Otvoren upis
Redovne studije
1 година
Студије на универзитету / кампус
Pročitajte više na srpskom
Location address
150 South College St., Carlisle, PA 17013
Carlisle, Pennsylvania, US
Social Media